Tarım ve Orman Bakanlığı 7 bin 158 personel alımı başvuru şartları nedir? Başvurular ne zaman, nereden yapılacak?

Personel alımı haberleri, ilgili vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, toplam 7 bin 158 personel alımı yapılacağını duyurdu. Başvuru yapmak isteyenler, Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman başlıyor, nereden yapılacak, başvuru şartları nedir öğrenmek istiyor. İşte detaylar..

Abone ol

Tarım ve Orman Bakanlığı, 7 bin 158 personel alımı yapacak. Bakan İbrahim Yumaklı, bakanlığa alınacak personel alımı detaylarını açıkladı. Peki, Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları nedir? Başvuru nasıl, nereden yapılır? İşte personel alımı kadro dağılımı...

HANGİ KADROLARA PERSONEL ALIMI YAPILACAK?

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, bakanlığa 982'si ziraat mühendisi olmak üzere 1422 mühendis; ayrıca veteriner hekim, destek personeli, büro personeli, tarım işçisi ve diğer unvanlarda 5 bin 736 olmak üzere 7 bin 158 personel alımı yapılacağını açıkladı.

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Türkiye Büyük Millet Meclisi bütçe çalışmalarında Tarım ve Orman Bakanlığına alınacak 7 bin 158 personel alımı yapılacağı duyuruldu. Müjdeli haberi veren bakan Yumaklı, hangi kadroya kaç kişi alınacağını açıkladı. Fakat personel alımı başvuru şartları ve tarihleri belli değil. Konuya dair resmi açıklama geldiği vakit haberimiz güncellenecek. 

Valilikten vatandaşlara "yüksek patlama sesi" uyarısı! Yaşam Kurban Bayramı ne zaman? 2024 Kurban Bayramında kaç gün tatil olacak? Yaşam Çalışan emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Yaşam Bilal Çetin kimdir, kaç yaşında, nereli? Bilal Çetin hayatı, kariyeri, çalıştığı yerler Yaşam