Kültür ve Turizm Bakanlığı 1500 personel alımı başvuruları başladı mı, başvuru şartları nedir?

Personel alımı haberleri son dakika... Kültür ve Turizm Bakanı, 2024'de 1500 personel alımı yapacağını açıkladı. Vatandaşlar, başvuru yapmak için personel alımı başvuru şartlarını, başvuru tarihlerini araştırmaya başladı. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır?

Abone ol

Kültür ve Turizm Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatında istihdam etmek için 1500 personel alımı yapacağını açıkladı. Bakan Ersoy'un sosyal medyadan yaptığı açıklama sonrasında bakanlığın resmi sitesi yakın takibe alınmaya başlandı. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman, başvuru şartları nedir?

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI BAŞLADI MI?

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, sosyal medya hesabından, "Yeni yılın ilk günü bir müjdemiz var." ifadesiyle yaptığı açıklamada, Kültür ve Turizm Bakanlığı olarak, merkez ve taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere, çeşitli unvanlarda 1500 personel alımı gerçekleştireceklerini kaydetti.

Personel alımına dair bilgiler, başvuru tarihi ve başvuru şartları henüz açıklanmadı. Konuya dair gelişmeler ile birlikte haberimiz güncellenecektir.

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuru detaylarını buradan takip edebilirsiniz

Üç aylar ne zaman başlıyor, ayın kaçında? Diyanet dini günler takvimi Yaşam Bedelli askerlik ne kadar olacak? 2024 bedelli askerlik ücreti için gözler o verilerde! Yaşam 64 yaşında üniversite kazandı Yaşam Aç kalan domuz sürüsü şehre indi Yaşam