Otoyollar, köprüler saat kaça kadar ücretsiz? Otoyollar ve köprülerden ücretsiz geçiş bugün mü sona eriyor?

Bayram tatili sona eriyor. 15 Haziran Cumartesi günü başlayan bayram tatili ile birlikte bazı otoyol ve köprülerden geçiş ücretsiz yapılmıştı. Peki, otoyollar ve köprülerden ücretsiz geçiş bugün mü sona eriyor, saat kaçta bitiyor?

Abone ol

Dokuz günlük bayram tatili bugün sona eriyor. Vatandaşlar, bayram tatili bitişi ile birlikte geri dönüş için hazırlanıyor. Bayram tatili ile başlayan otoyol ve köprülerden ücretsiz geçiş de sona ermek üzere. Belirtilen otoyol ve köprüleri kullanacak vatandaşlar, saat kaçta sona eriyor merak ediyor. 

OTOYOLLAR VE KÖPRÜLER NE ZAMANA KADAR ÜCRETSİZ?

Bayram tatilinde otoyollar ve köprülerden geçişler; 15 Haziran Cumartesi (Cumayı cumartesiye bağlayan gece) saat 00.00'dan başlayarak, 24 Haziran Pazartesi saat 07.00'ye kadar ücretsiz olacak.

BAYRAMDA HANGİ OTOYOLLAR VE KÖPRÜLER ÜCRETSİZ? 

Bayram tatili nedeniyle KGM sorumluluğu altında bulunan otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçişler ücretsiz olacak. Yap-işlet-devret projeleri ücretsiz geçiş uygulamasından hariç tutuldu.

Sosyal medyada tepki çeken akım Yaşam Evinizin zemini depreme dayanıklı mı? Yaşam Aşırı sıcaklar ne kadar sürecek? Yaşam Polis memuru solunum yetmezliğinden hayatını kaybetti Yaşam