ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJLARI: Anlamlı, en güzel 24 Kasım Öğretmenler Günü tebrik mesajları resimli yeni 2023

Öğretmenler Günü mesajları, 24 Kasım'da öğretmenlerimizi onurlandırmak için kutlanan özel günde paylaşılacak. Hayatımızda önemli yere sahip olan öğretmenlerimizi bu özel günde sevindirmek için anlamlı, en yeni, en güzel Öğretmenler Günü mesajları araştırılıyor. İşte özel, farklı, anlamlı, yeni, kısa veya uzun, resimli Öğretmenler günü mesajları, sözleri...

Abone ol

Öğretmenler Günü, her yıl 24 Kasım'da kutlanıyor. Atatürk'ün "başöğretmen" unvanı aldığı bu özel günde değerli öğretmenlerimiz için en güzel resimli ve yazılı Öğretmenler Günü mesajları hazırladık. İşte 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajları, Öğretmen için güzel sözler, farklı ve değişik, resimli, resimsiz, en güzel kısa ve uzun 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama sözleri...

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJLARI

Öğretmen doğan güneş gibidir, etrafını aydınlatmayı ve karanlıklara meydan okumayı amaç bilir. Öğretmenler gününüz kutlu olsun

Öğretmenler bir kandile benzer, kendisini tüketerek başkasına ışık verir. Sönmek üzere olan ışığımı aydınlattığınız için çok teşekkür ederim… Öğretmenler Günü’nüz kutlu olsun.

Bir kitap, bir kalem, bir çocuk ve bir öğretmen dünyayı değiştirebilir.

Öğretmensiz bir öğrencinin hayatı, yönsüz bir hayata benzer. Dünya Öğretmenler Günü kutlu olsun.

Sevgili öğretmenim, beni her zaman aydınlattığınız ve desteklediğiniz için teşekkür ederim. Dünya Öğretmenler Günü kutlu olsun!

Sen benim hayatım için bir ilham, rehber ve mumsun. Öğretmenim olduğun için her zaman minnettar olacağım. 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun!

Öğretmen fırtınalı bir havada geminin yanaşabileceği en güvenli liman, şefkat elini her yere uzatan, en kutsal mesleği icra eden en iyi insandır.

Öğretmenler, bilgi ve hikmetle hayatımızı aydınlatan melekler gibidir. Size mutluluk, refah ve neşe diliyorum çünkü sizin gibi öğretmenler en iyisini hak ediyor. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

Öğretmenlik mesleklerin en az kazanç getireni, fakat insanı en çok ödüllendirenidir. (H.V. Dyke)

Öğretmenlik bir sanat işidir. Sanatçı geçim sıkıntısı çekerse, ondan yaratıcılık beklenemez. (İ.N.Özgür)

Öğretmen bir sanatkârdır, yarının temelini o attığı gibi, değerli kişilik hamuruna da biçim verir.

Bir milleti hür, bağımsız, şanlı, yüksek bir toplum olarak yaşatan da, köleliğe, yoksulluğa düşüren de eğitimdir. (Atatürk)

Bir gün dersem ki ben öğretmenim sen güneş kadar uzakta bile olsan her bakışımda gülümseyişini görürüm ışıksız açmazmış çiçek, gelmezmiş bahar inan seninle her mevsim bahar öğretmenim. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

Hayatta en büyük mucize, küçükken iyi bir öğretmene rastlamaktır.

“Çocukları iyi yetiştirenler, onları yetiştirenlerden daha çok onurlandırılır; çünkü bunlar onlara sadece hayat verdi, iyi yaşama sanatı.” – Aristoteles

“Yaratıcı ifade ve bilgide neşe uyandırmak öğretmenin en büyük sanatıdır.” – Albert Einstein

Vasat öğretmen anlatır. İyi öğretmen açıklar. Üst düzey öğretmen gösterir. Büyük öğretmen ilham verir. – William A. Ward

“Her zaman öğrenci için gerçek ders kitabının öğretmeni olduğunu hissettim.” – Mahatma Gandi

“İyi bir öğretmen umut verebilir, hayal gücünü ateşleyebilir ve öğrenme sevgisini aşılayabilir.” – Brad Henry

“Yaşadığım için babama, iyi yaşadığım için öğretmenime borçluyum.” – Büyük İskender

Sahip olduğunuz tutkuya ve öğretirken gösterdiğiniz çabaya gerçekten hayranım. Size hayatta büyük sağlık ve refah diliyorum. Dünya Öğretmenler Günü kutlu olsun!

Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bir millet, henüz bir millet adını alma yeteneğini kazanamamıştır. (Mustafa Kemal Atatürk)

“Öğretmenler!… Cumhuriyet, fikren, ilmen, fennen, bedenen kuvvetli ve yüksek seciyeli muhafızlar ister. Yeni nesli bu nitelik ve kabiliyette yetiştirmek sizin elinizdedir.” (Mustafa Kemal Atatürk)

Dünyanın her tarafında öğretmenler insan topluluğunun en özverili ve saygıdeğer unsurlarıdır.

Yeni kuşak, en büyük cumhuriyetçilik dersini bugünkü öğretmenler topluluğundan ve onların yetiştirecekleri öğretmenlerden alacaktır.

Dünyada her şeye değer biçilebilir ama öğretmenin eserine değer biçilemez. Çünkü onun eseri her şeydir ve hem de hiçbir şeydir.” – Sokrates

Size neşe ve mutluluk diliyorum, harika bir öğretmensiniz ve sadece en iyisini hak ediyorsunuz. Sen benim hayatımın kıvılcımı, ilhamı, rehberi, mumusun.

 

Diyanet'ten uyarı: Turist vizesiyle hac ibadeti yerine getirilemez Yaşam BARAJ DOLULUK ORANI 23 KASIM: İstanbul'da barajların doluluk oranı yüzde kaç oldu? Yaşam Hayata tutunan en küçük bebek Yaşam Yılbaşı ne zaman? 1 Ocak 2024 hangi güne denk geliyor? Yaşam