Nesrullah Tanğlay kimdir, kaç yaşında, nereli? AK Parti Bitlis Belediye Başkan adayı Nesrullah Tanğlay biyografisi

Nesrullah Tanğlay, AK Parti Bitlis Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. 2019 seçimlerinde Bitlis Belediye Başkanı olarak seçilen Nesrullah Tanğlay, 31 Mart seçimlerinde aynı görev için bir kez daha yarışacak. Peki, Nesrullah Tanğlay kimdir, kaç yaşında, nereli?

Abone ol

Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, 31 Mart seçimlerinde AK Parti tarafından bir kez daha aday gösterildi. AK Parti Bitlis Belediye Başkan adayı olan Nesrullah Tanğlay'a dair bilgiler sorgulanıyor. İşte Nesrullah Tanğlay hayatı ve kariyeri...

NESRULLAH TANĞLAY KİMDİR?

Nesrullah Tanğlay, Bitlis’te 17 Ekim 1975’te dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini Bitlis'te tamamladı. Ardından Bitlis Eren Üniversitesi Elektrik Bölümünden mezun oldu.

1996 yılından bu yana ticaretle uğraşan Tanğlay, AK Parti’nin kuruluşuyla siyasi hayatına başlayarak mahalle yönetimi, gençlik kolları, belediye meclis üyeliği ve il Yerel Yönetimler Başkanlığı, İl Sosyal İşler Başkanlığı ve Merkez İlçe Başkanlığı görevlerinde bulundu.

8 Şubat 2015’ten bu yana AK Parti İl Başkanlığı görevini sürdüren Nesrullah Tanğlay, 2019 Yerel Seçimleri AK Parti den Bitlis Belediye Başkanı olarak seçildi.

Nesrullah Tanğlay, evli ve 3 çocuk babası.

AK Parti Bingöl Belediye Başkan adayı Erdal Arıkan kimdir? Yaşam Hamza Dağ ve Haluk Levent Menemen Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti Yaşam CHP İzmir Çeşme Belediye Başkan adayı Lal Denizli kimdir? Yaşam İSKİ İstanbul barajları doluluk oranı güncel son durumu nedir? Yaşam