Muhalefetin Emine Erdoğan üzerinden başlattığı algı oyunu kısa sürdü! Emine Erdoğan Rıdvan Dilmen'e ne dedi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı zaferinden dolayı kutlamak isteyen ünlü isimlerden biri de Türk futbolunun yaşayan efsanelerinden Rıdvan Dilmen'di. Dilmen'in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile fotoğraf çektireceği sırada araya giren Emine Erdoğan, "Sizi ayrı alalım" dedi. Muhalefetin yandaş medyası ise bu sözleri, "Siz yanlış yaptınız" diyerek algı yapmaya çalıştı.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu yüzde 4,5 puan farkla geçerek Türkiye'nin 13. cumhurbaşkanı seçildi.

SEVENLERİ ANKARA'YA AKIN ETTİ
İktidar kesiminde seçim kutlamalarının yapıldığı 28 Mayıs akşamı, Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik eden isimler arasında, iktidara yakınlığıyla bilinen ünlü futbolcu Mesut Özil ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen de yer aldı. 

Özil ve Dilmen, Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ı uçaktan inişte karşıladı. O sırada Emine Erdoğan'ın Rıdvan Dilmen'e sarf ettiği sözler ise sosyal medyada gündem oldu.

RIDVAN DİLMEN GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKTI
Söz konusu videoda Emine Erdoğan'ın Dilmen'e, "Siz yanlış yaptınız" dediği ileri sürüldü. Ancak video dikkatli dinlendiğinde Emine Erdoğan'ın fotoğraf çektirmeyi kastederek Rıdvan Dilmen'e "Sizi ayrı alalım" dediği anlaşıldı.

Bir kişinin cep telefonu kamerasına yansıyan ve sosyal medyada gündem olan o görüntüler 'Emine Erdoğan'dan Rıdvan Dilmen'e sert uyarı' şeklinde yorumlandı.

29 Mayıs İstanbul'da toplu taşıma ücretsiz mi? Yaşam Milletvekili seçimi kesin sonuçları ne zaman açıklanacak? Yaşam Pirus zaferi ne demek, ne anlama geliyor? Yaşam 29 Mayıs İstanbul'un fethi kutlama mesajları Yaşam