Bugün Müge Anlı'da neler olacak? CANLI İZLE

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hafta içi ATV ekranlarından izleyicisiyle buluşuyor. Müge Anlı, programa başvuran kişilerin sorunlarına çözüm arıyor, kayıp kişileri bulmaya, cinayetleri çözmeye çalışıyor. Sabah kuşağının en çok izlenen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 2 Mart Perşembe günü, bugün neler yaşanacak? Müge Anlı canlı izle, ATV canlı yayını bağlantısı haberimizde.

Abone ol

Müge Anlı bugün var mı merak ediliyor. Ekranların en çok izlenen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, vatandaşların sesi oluyor. Kayıp kişiler, fail meçhul cinayetler, dolandırıcılıklar Müge Anlı'da işleniyor, tanık ve sanıkların sert tartışmaları ekrana geliyor. Müge Anlı İle Tatlı Sert hafta içi 10.00'da atv ekranlarında... 2 Mart Perşembe Müge Anlı ile Tatlı Sert programında neler yaşanacak merak ediliyor. İşte Müge Anlı canlı izle, ATV canlı yayın detayları...

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

MÜGE ANLI CANLI İZLE

MÜGE ANLI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Aracıyla birlikte kayboldu, Bursa'da kaybolan 31 yaşındaki Recep Arı'ya 6 gündür ulaşılamıyor... 2 çocuk babası Recep Arı aracıyla birlikte Bursa'da ortadan kayboluyor. 6 gündür haber alınamayan evli adamı aramak için ailesi canlı yayında... Kardeşi, eşiyle ağabeyinin sürekli tartıştığını ama çok uzun sürmediğini anlattı. Alkol sorunu olduğunu, Kader diye bir kadınla görüştüğünü söyledi.

32 yaşındaki Burhan Karakuş'u kim öldürdü? İhanete menfaati için mi göz yumdu? Feride canlı yayında... Kıskançlık iddialarına ne yanıt verecek?
Eski eşinin kardeşi Aylin'in kendisini aradığını, babasının kendisi hakkında kötü konuşmadığını, bizim de hakkımızda kötü konuşma dediğini ve olanların benim üzerime kalacağını söyledi dedi.

İhanet cinayetle mi sonlandı? Feride'nin annesi canlı bağlantıya katıldı. Burhan'ın eve gelmesinin sebebi kızı ve damadı Utku'yu barıştırma amacıyla olduğunu, Burhan'ın kan şekerim düştü dediğini masanın üstündeki şekerlerden yediğini söyledi.

47 yaşındaki 2 çocuk annesi Meryem Gelen nerede?

Yaşananların birinci ağızdan tanığı, palavracı eşinin hilelerini anlattı. Aynı yöntemlerle insanları kandıran üfürükçünün kullandığı materyaller emniyete teslim edildi. Gözaltındaki üfürükçü adliyeye sevk edildi.

En son ne zaman, nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? Yaşam Esas kış şimdi geliyor Yaşam Arda Ayten'den deprem sonrası üzen sözler Yaşam Beykoz depreme dayanıklı mı? Beykoz deprem risk haritası Yaşam