MSB 30 bin 62 personel alımı başvuru şartları ve başvuru tarihleri

MSB 30 bin 62 personel alımı, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın açıklaması sonrasında araştırılıyor. Bakan Akar, bu yıl MSB kadrolarına 30 bin 62 personel alınacağını duyurdu. Başvuru yapmak isteyen vatandaşlar, Milli Savunma Bakanlığı personel temini sayfasını sürekli kontrol ediyor. Peki, MSB personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak? MSB personel alımı kadro ve branş dağılımı nedir, başvuru şartları belli oldu mu? İşte detaylar...

Abone ol

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, bakanlık bünyesine 30 bin 62 personel alımı yapılacağını duyurdu. Bu açıklama sonrasında MSB personel alımı başvuru şartları, başvuru tarihleri, alınacak personelin kadro ve branş dağılımını merak etmeye başladı. Peki, MSB 30 bin 62 personel alımı başvuru kılavuzu yayımlandı mı?

MSB 30 BİN 62 PERSONEL ALIMI BAŞVURU TARİHİ VE BAŞVURU ŞARTLARI AÇIKLANDI MI?

Milli Savunma Bakanlığına yapılacak personel alımı, farklı alanlarda ve branşlarda istihdam edilecek. Fakat MSB personel alımı başvuru şartları ve başvuru tarihleri henüz açıklanmadı.

HANGİ BRANŞ VE KADROLARA ALIM YAPILACAK?

Bakan Akar, MSB bünyesine 30 bin 62 personel alımı yapılacağını açıkladı. Başvuru yapmak isteyenlerin merak ettiği bir konu ise hangi branşlara ve kadrolara alım yapılacağı oldu. Bu konuya dair açıklama, yayımlanacak MSB personel alımı başvuru kılavuzu ile belli olacak.

BAKAN HULUSİ AKAR'IN 30 BİN PERSONEL ALIMI AÇIKLAMASI

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar; "Nitelikli insan gücünün temini konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Subay, astsubay, devlet memuru, işçi, askeri öğrenci ve sözleşmeli er alımına yönelik çalışmalar devam ediyor. Bu yıl içinde toplam 30 bin 62 personel temini için planlamalarımızı yaptık. Sürecimiz başladı, uygulamalarımız devam ediyor." dedi.

Kimlik bilgileri çalındı 30 bin TL dolandırıldı Yaşam 1 Mayıs resmi tatil mi, hangi güne denk geliyor? Yaşam Ankara merkezli 3 ilde FETÖ/PDY operasyonu Yaşam Cuma namazı saat kaçta kılınacak? Yaşam