Merhum Vali'nin Oğlu Geçmişe Yolculuk Yaptı

Tokat Belediye Başkanı, babası Recep Yazıcıoğlu'nun makam aracıyla anılarını yad etti.

Abone ol

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, 'Efsane Vali' olarak bilinen merhum Recep Yazıcıoğlunun makam aracını kullanarak geçmişe duygu dolu bir yolculuk yaptı.

Erzincan'a yapılan ziyarette, Yazıcıoğlu, 1991-1999 yılları arasında Erzincan Valisi olarak görev yapan babasının anılarını tazelemek adına Valilik konutunu gezdi. Geçmişte babasıyla birlikte zaman geçirdiği bu mekanda, duygu dolu anlar yaşadı.

Babasının Makam Aracıyla Şehir Turu

Çocukluğunun geçtiği konutta vakit geçirdikten sonra, o dönemde babasının kullandığı makam aracının direksiyonuna geçen Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Vali Hamza Aydoğdu ile birlikte şehir turu atarak, duygularını paylaştı. Gezi sonrası Vali Aydoğdu'na teşekkür eden Yazıcıoğlu, unutulmaz anılar yaşadığını ifade etti.

Ziyaretlere Yerel Yöneticiler de Katıldı

Ziyaret esnasında, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun ile MHP İl Başkanı Bilgehan Çağrı Özarslan da Yazıcıoğlu'na eşlik etti. Vali Aydoğdu, merhum babanın arabasıyla gerçekleştirdikleri gezinin videosunu, Ferdi Tayfur’un 'Hatıran Yeter' adlı türküsü eşliğinde sosyal medya hesaplarında paylaştı.

"Süper Vali" ve "Efsane Vali" olarak hatırlanan merhum Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu (sağda), Vali Hamza Aydoğdu (solda) ile babasının Erzincan'daki makam aracıyla şehir turu yapıp anılarını tazeledi.

Öğrencilerini hayata hazırlayan öğretmen Yaşam Ardahanlı ressam, tilkiyle dost oldu Yaşam Kalp masajı yapıp Fatiha okudukları kuş hayata döndü Yaşam Kaçak deşarj yapan Belediye ceza aldı Yaşam