MasterChef'te ödülü kim kazandı? 3 Kasım 2023 MasterChef All Star'da büyük ödül kimin oldu?

MasterChef Türkiye All Star'da haftanın büyük ödülü sahibini son bölümde buldu. 3 Kasım Cuma ekrana gelen ödül oyununun özel konukları vardı. Lösemili Çocuklar Hastasına özel olarak lösemiyi atlatan çocuklar için ev yemekleri hazırlandı. İki turlu oyun sonrasında gecenin en iyi tabağını hazırlayan yarışmacı, ödülü kazandı. Peki, MasterChef'te ödül oyununu kim kazandı? İşte son bölümde yaşananlar...

Abone ol

Sevilen yarışmada MasterChef All Star'da ödül oyunu büyük mücadeleye sahne oldu. Türk mutfağından ev yemekleri konseptli ödül oyunu konukları, lösemiden kurtulmuş çocuklardı. İki turlu oyunda finale kalan isimler arasında şefler, MasterChef ödül oyununu kazanan yarışmacıyı açıkladı. Peki, 3 Kasım 2023 tarihli MasterChef ödül oyununu kim kazandı?

MASTERCHEF ÖDÜL OYUNU İLK TURUNDA NELER YAŞANDI?

MasterChef Türkiye All Star'ın ödül oyunu menüsünde Mercimek çorbası, Mücver, Pilav, Etli yaprak sarma, Karnıyarık ve İncir uyutması vardı. Konukların verdiği oyların sayımı sonrasında 21-21 sona erdi. Şefler, bu sonuca saygılıyız dedi. Ve MasterChef All Star ödül oyunu ilk turu berabere bitti.

MASTERCHEF ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef ödül oyunu ikinci turunda tüm yarışmacılardan krem karamel yapılmasını istedi. Verilen 45 dakika süre sonunda Cemre, Tanya, Hasan ve Tahsin finale kalan isimler oldu. Bu dört isimden gecenin en başarılı krem karamelini yapan Hasan, ödül oyununu kazandı.

Biz de derdimiz var sanıyoruz! Gündem Feribot seferleri iptal mi oldu? Hangi feribot seferleri iptal edildi? Yaşam Banu Parlak kimdir, kaç yaşında? Banu Parlak ne iş yapıyor? Neden gözaltına alındı? Yaşam Atatürk'e benziyor diye 2 saatte 1 milyon lira attılar! Yaşam