MasterChef'te kim kazandı, dokunulmazlığı hangi takım kazandı? 31 Ekim 2023 MasterChef All Star'da eleme adayları kimler oldu?

MasterChef Türkiye All Star'da 17. haftanın ilk eleme adayları belli oldu. 31 Ekim 2023 tarihli MasterChef son bölümde 1. dokunulmazlık oyunu oynandı. Mavi takım, kaptanlık düellosunda kazandığı ve bir kişi fazla olması avantajı ile oyuna çıktı. MasterChef 135. bölümde yedi çeşit yemeği en iyi yapan takım dokunulmazlığı kazandı. Peki, MasterChef All Star'da dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayları kimler oldu? İşte detaylar...

Abone ol

Sevilen yarışma MasterChef Türkiye All Star'da heyecan devam ediyor. MasterChef'te bu hafta mavi takım kaptanı olan Tahsin, önemli bir avantajı kazanmıştı. 31 Ekim 2023 tarihli MasterChef son bölümde dokunulmazlık oyununda Tahsin'in seçtiği menüdeki 7 yemek yapıldı. Bir kişi eksik olan kırmızı takımın menüyü oyunun başında öğrenmesi dezavantajı ile oynanan dokunulmazlık oyunu mücadelesi nefes kesti. Peki, MasterChef son bölümde potaya kimler girdi, 1. ve 2. eleme adayı kim oldu? MasterChef All Star'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı? İşte MasterChef 135. bölümde yaşananlar...

MASTERCHEF'TE 1. DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

MasterChef All Star'da dokunulmazlık oyunu menüsünü düelloyu kazanan Tahsin belirledi. Mavi takımın bildiği fakat kırmızı takımın bilmediği yemek menüsünde amuse bouche, soğuk başlangıç, çorba, ara sıcak, salata, ana yemek, tatlı vardı.

İlk dokunulmazlık oyununda yemeklerin hazırlanması için verilen süre 45 dakika idi. İki takım yarışmacıları da dokunulmazlığı kazanmak için yeteneklerini sergiledi. Süre sonunda değerlendirme için yemekler şeflere sunuldu.

Şefler, kazanan takım belirlemek için tadım yaptıktan sonra tek tek kazanan tabağı açıkladı. Yedi yemeğin değerlendirmesi sonrasında Mavi takım 5-2 skorla ilk dokunulmazlığı kazanan takım oldu.

MASTERCHEF'TE ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Dokunulmazlığı kaybeden kırmızı takım, mascarpone ve jalapeno biberi ile 45 dakikada kreatif tabaklar çıkarmaya çalıştı. Süre sonunda şeflerin değerlendirilmesi sonrasında en başarılı yemeği yapan Dilara, bireysel dokunulmazlığı kazandı.

Dilara, 1. eleme adayı olarak potaya Cemre'yi göndermeyi seçti. Takım oylamasında ise en çok oyu alan Alican, haftanın 2. eleme adayı oldu.

İnan Kıraç kızı İpek Kıraç'ı evlatlıktan reddetti Yaşam Okullardaki yeni tehlike! İfşalıyorlar Gündem Burası Türkiye'nin neresi? Fotoğraftaki yer tartışma yarattı Yaşam Haberet'e bir ödül daha! Yaşam