İşte MasterChef'e bu hafta veda eden isim

MasterChef'te kim elendi dün akşam belli oldu. 6 Ağustos Pazar MasterChef AllStar son bölümde yedi yarışmacı arasında eleme oyunu oynandı. İki tur oyun sonrasında şefler, MasterChef Türkiye AllStar'a veda eden yarışmacıyı belirledi. Peki, MasterChef'te kim elendi, kim gitti?

Abone ol

MasterChef AllStar sezonu TV8 ekranlarında tüm heyecanıyla devam ediyor. Yarışmanın son bölümünde eleme gecesi yayınlandı. Dokunulmazlık oyunları sonrasında potaya giren MasterChef eleme adayları arasında potadan çıkma mücadele yaşandı. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna şefler, MasterChef AllStar'a veda eden ismi seçmekte zorlandı. Peki, MasterChef AllStar'da kim elendi, eleme adayları kimlerdi?

MASTERCHEF'TE HAFTANIN ELEME ADAYLARI KİMLERDİ?

MasterChef AllStar'da bu hafta üç dokunulmazlıktan ikisini kırmızı takım, birini mavi takım aldı. Bu oyunlar sonrasında takımlardan potaya girenler; Çağatay, Berker, Eda, Eray, Tanya, Mert olmuştu. Son olarak kalan yarışmacılar arasında yapılan iki turlu oyun sonrasında potaya giren son isim Esra oldu.

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ?

MasterChef AllStar'da eleme gecesinde yedi yarışmacı ile iki turlu oyun oynandı. İlk turda yaratıcılık oyunu vardı. Verilen ana malzemeler; anjelik eriği ve yıldız anason idi. Bu iki üründen en iyi kreatif tabakları çıkan Eda olurken, onu Eray ile Tanya takip etti.

MasterChef AllStar eleme gecesi ikinci turunda Mehmet şefin imza tabağı "Kızılcık tarhanalı levrek" yapılması istendi. Bu turun en başarılı ismi Esra oldu. Tadım sonrasında MasterChef'ten elenen isim ise Berker oldu.

Kayalıktan şelaleye atlayan kişi hayatını kaybetti Yaşam Çocukların polis sevgisi Yaşam Buzullar eriyor Yaşam Tüm imkanlar depremzedeler için seferber Yaşam