MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ? 12 Kasım 2023 MasterChef All Star'da elenen yarışmacı kim oldu? Dilara mı Tanya mı?

MasterChef'te kim elendi son bölümde belli oldu. MasterChef Türkiye All Star'ın 12 Kasım Pazar akşamı bölümünde eleme gecesi ekrana geldi. Potaya giren yedi yarışmacı, iki turlu oyunda sonraki haftaya kalabilmek için mücadele etti. İlk turda üç yarışmacı potadan çıkarken ikinci turda Somer Şefin yemeği MasterChef'te elenen yarışmacıyı belirledi. Peki, MasterChef'te kim elendi, kim gitti?

Abone ol

MasterChef Türkiye All Star'da bu hafta kim elenecek merak ediliyordu. 18. haftasında MasterChef All Star'da potaya giren isimler, yarışmada kalabilmek için tüm hünerlerini sergiledi. İlk turda kalamar ve rezene ile yaratıcılık oyunu oynandı. İkinci turda Somer Şefin tabağı, eleme tabağı oldu. Sona kalan iki isim arasında şefler, MasterChef'te elenen yarışmacıyı belirledi. Peki, MasterChef'te kim elendi? İşte 12 Kasım 2023 tarihli MasterChef eleme gecesinde yaşananlar...

MASTERCHEF ALL STAR ELEME GECESİ İLK TURUNDA NELER YAŞANDI?

MasterChef'te bu haftanın eleme adayları; Alican, Cemre, Dilara, Batuhan, Tahsin, Tanya, Ayaz idi. İlk turda yarışmacılara Cunda kalamarı ve rezene verildi. Bu iki ana ürünle yapılacak yaratıcı tabak için 45 dakika süre verildi. İlk turda en başarılı tabağı çıkaran Tahsin olurken onu Ayaz ve Batuhan takip etti.

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ?

MasterChef Türkiye All Star eleme gecesi ikinci turunda Somer şefin Shodai patates köpüklü udon noodle tabağı yapılması istendi. Verilen süre 50 dakika idi. Süre sonunda şefler, tadım yaptıkları tabakları değerlendirdi.

İkinci turun en başarılı tabağını Cemre çıkardı. İkinci isim ise Alican oldu. Gecenin en başarısız tabağını çıkaran Tanya ise MasterChef'ten elenen isim oldu.

KYK yurdundaki zehirlenme Yaşam Bursa’da sağanak ve doluya esir! O anlar kamerada Yaşam 12 Kasım Düzce Depremi'nin 24. yılında vefat edenler anıldı: Onları en iyi biz anlarız Yaşam Bunu da gördük! Otomobilin üzerine keçi düştü Yaşam