MasterChef'te eleme adayları kim oldu? 6 Eylül 2023 MasterChef AllStar'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

MasterChef'te 2. dokunulmazlık oyunu sonrasında 3. ve 4. eleme adayları belli oldu. Jüri koltuğunda oturan Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu, yarışmacılardan Adana kebap yapmalarını istedi. Düello şeklinde geçen mücadele nefes kesti. Kaybeden takımda kaptan kendini potaya gönderdi. Peki, MasterChef'te dokunulmazlığı hangi takım kazandı, eleme adayları kim oldu?

Abone ol

TV8 ekranlarından ilgiyle takip edilen MasterChef Türkiye AllStar'da 9. hafta heyecanı sürüyor. Haftanın ikinci takım oyununda takımlar, en lezzetli Adana kebabı yaparak eleme potasından kurtulmaya çalıştı. Müthiş mücadelede son düello skoru belirledi. Kaybeden takımdan çıkan eleme adayları ise izleyenleri şaşırttı. Peki, MasterChef AllStar'da dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Eleme adayları kimler oldu? İşte MasterChef 6 Eylül Salı bölümünde yaşananlar...

MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef AllStar'da ikinci dokunulmazlık oyunu düello şeklinde yapıldı. Her düelloda eşleşenler "Adana Kebap" yapmaya çalıştı. 40 dakikalık süre sonunda şefler, eşleşmelerin değerlendirmesi yaptı ve kazanan ismi açıkladı. Başa baş giden mücadelede dokunulmazlığı kazanan kırmızı takım oldu ve durumu 2-0 yaptı.

MASTERCHEF'TE KİMLER ELEME ADAYI OLDU?

Takım oyununu kaybeden mavi takım, bireysel dokunulmazlık oyunu için tezgah başına geçti. Siyah önlüklerini giyen yarışmacılardan şefler Ermeni mezesi olan Topik yapmalarını istedi. Süre sonunda en lezzetli hazırlayan isim Alican oldu. Alican, 3. eleme adayı olarak potaya Hasan'ı gönderdi. Oylamada ise Sefa ile Kerem'in oyları eşit çıktı. Kaptan Sefa, kendini potaya gönderdi. Böylece 4. eleme adayı Sefa oldu.

Meşhur Ermeni mezesi Topik nasıl yapılır? Yaşam İnsanlık daha önce yok oldu mu? Yaşam Sel mağdurlarına yardım desteği Yaşam Ebebek çalışanları isyanda Yaşam