MasterChef'te dokunulmazlığı hangi takım kazandı, eleme adayı kimler oldu?

MasterChef AllStar'ın sekizinci haftasında 2. dokunulmazlığı kazanan takım ve potaya girenler dün belli oldu. 30 Ağustos 2023 tarihli MasterChef bölümünde Zafer Bayramı konsepti yemekler hazırlandı. Peki, Masterchef Allstar’da haftanın ikinci takım oyununda neler yaşandı? Şefler takımlardan hangi yemekleri istedi ve hangi takım dokunulmazlık oyununu kazandı, eleme potasına giden 3. ve 4. isim kimler oldu?

Abone ol

MasterChef Türkiye'de AllStar sezonu tüm heyecanıyla devam ediyor. Beş sezonun öne çıkan isimler, MasterChef Türkiye'de kozlarını yeniden paylaşıyor. Bu hafta ilk dokunulmazlığı mavi takım kazanmıştı. Dün akşam ekrana gelen MasterChef'in 30 Ağustos Zafer Bayramı özel bölümünde 2. dokunulmazlık oyunu oynandı. Yedi çeşit yemeği en iyi hazırlayan dokunulmazlığı kazanırken takım oyununu kaybeden takımdan iki isim potaya girdi. Peki, MasterChef'de dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayları kimler oldu?

MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

MasterChef AllStar'ın son bölümü 30 Ağustos'a denk geldiği için Zafer Bayramı konseptli yemekler yapıldı. Şeflerin istediği yemekler; Sakalaçarpan çorba, Etli Bamya yemeği, Balaban Köftesi, Yufkalı Büryan, Patatesli dolamber böreği, Tahinli kabak tatlısı ve Fava idi. Bu yemeklerin yapılması için verilen süre 50 dakika idi.

Takımlar, yemekleri takım içinde paylaştıktan sonra en iyi şekilde hazırlamaya çalıştı. Mavi takım 2. kez dokunulmazlığı kazanmak isterken kırmızı takım durumu eşitlemeye çalışıyordu. Süre sonunda şeflere hazırlanan yemekler sunuldu. Şefler değerlendirme yaptıktan sonra kararını açıkladı. Buna göre mavi takım, 4-3 üstünlükle dokunulmazlığı kazandı.

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

MasterChef AllStar'da takım oyununu kaybeden kırmızı takım, bir kez daha bireysel dokunulmazlık için mutfağa girdi. Şefler, yarışmacılardan arabaşı yemeği yapmalarını istedi. Verilen süre içinde en iyi şekilde hazırlayan Barbaros, bireysel dokunulmazlığı kazandı.

Barbaros, 3. eleme adayı olarak Kıvanç'ı potaya gönderdi. Oylamada ise adı en çok yazılan Eda 4. eleme adayı oldu.

Cuma Suresi okunuşu, Arapça yazılışı, Türkçe meali, fazileti, tefsiri Yaşam Şimşek çakmadı ama gece aydınlandı! Gökyüzünde gizemli olay Yaşam Eski Bakan havuzda ölü bulundu Siyaset Eşi için saçlarını kazıdı! Milyonları duygulandıran görüntü Yaşam