MasterChef'te 1. eleme adayı kim oldu? 5 Aralık 2023 MasterChef All Star'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

MasterChef Türkiye All Star'da haftanın ilk eleme adayı belli oldu. 5 Aralık 2023 tarihli MasterChef son bölümde mavi takım ile kırmızı takım, 1. dokunulmazlık oyununda karşılaştı. MasterChef'in 170. bölümünde dürüm düellosu şeklinde yapılan dokunulmazlık oyununu kaybeden takımda kozlar paylaşıldı ve oylama ile potaya giren isim belirlendi. Peki, MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı, 1. eleme adayı kim oldu? İşte detaylar...

Abone ol

Sevilen yarışma MasterChef Türkiye All Star'da heyecan sürüyor. Finale az bir zaman kala beşer yarışmacıdan oluşan mavi takım ve kırmızı takım, MasterChef'in 170. bölümünde karşılaştı. Haftanın ilk dokunulmazlık oyunu "dürüm düellosu" şeklinde yapıldı. MasterChef'in 5 Aralık 2023 tarihli son bölümünde dokunulmazlık oyunu sonrasında kaybeden takımdan potaya giren isim oylama ile belirlendi. Peki, MasterChef'te dokunulmazlığı hangi takım kazandı, haftanın ilk eleme adayı kim oldu?

MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

MasterChef All Star'ın 170. bölümünde 1. dokunulmazlık oyunu konsepti dürüm düellosu idi. Tezgahlar Adana, Urfa, çöp şiş, tavuk şiş ve nohut dürüm düellosu şeklinde hazırlandı. Eşleşmeler yapıldı ve dürümler hazırlanmaya başlandı. Yarışmacılar, dokunulmazlık için kıyasıya mücadele verdi.

Şefler, tadım yaptıkları dürümleri değerlendirdi. Kazanan takımı ise son düello belirledi. Nohut dürüm düellosunda Sergen ile Dilara eşleşmişti. Rakibine göre daha iyi dürüm hazırlayan Sergen olurken 1. dokunulmazlık oyununu kazanan da kırmızı takım oldu.

MASTERCHEF'TE 1. ELEME ADAYI KİM OLDU?

MasterChef'te bireysel dokunulmazlık oyunu için mavi takım mutfağa girdi. Bu oyunda yarışmacılar, Danilo şef ile eşzamanlı olarak yemek yapmaya çalıştı. Süre sonunda en yakın tabağı çıkaran Kıvanç, dokunulmazlığı kazandı.

Mavi takımda yapılan oylama sonucunda potaya giren Esra ise haftanın ilk eleme adayı oldu.

En son nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 6 Aralık 2023 son depremler Yaşam Düzce'de hamsi bolluğu yaşanıyor Yaşam Survivor 2024 ne zaman başlıyor? Survivor All Star kadrosunda kimler var? Yaşam Çöplükte infial yaratan manzara! Yaşam