MASTERCHEF ELEME ADAYLARI: MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı, 3. eleme adayı kim oldu 7 Aralık 2023?

MasterChef Türkiye All Star'da son dokunulmazlık oyunu ile haftanın eleme adayları belli oldu. 7 Aralık 2023 tarihli MasterChef son bölümde dokunulmazlık oyununda hamsi ile yapılan yemek çeşitleri düellosu vardı. Kaybeden takım, bir arkadaşlarını potaya gönderip 3. eleme adayını belirledi. Peki, MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayları kimler oldu?

Abone ol

MasterChef All Star'da 22. haftanın eleme adayları, son bölümde oynanan 3. dokunulmazlık oyunu ile belirlendi. Bu hafta iki dokunulmazlığı da kazanan kırmızı takım ile mavi takım, bir kez daha karşı karşıya geldi. Şefler, hamsi ile yapılan yemek düellosunda kazanan takımı belirledi. Günün sonunda oylama ile potaya giren 3. isim belirlendi. Peki, MasterChef'te 3. eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı hangi takım kazandı? İşte son bölümde yaşananlar...

MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef All Star'ın 172. bölümde oynanan dokunulmazlık oyununda hamsi çeşitleri düellosu yapıldı. Şefler, hamsi buğulama, hamsili ekmek, hamsi böreği, hamsi kağıt kebap, hamsi kayganası istedi.

Kaptanların belirlediği eşleşmeler; Barbaros-Eren hamsi buğulama, Cemre-Batuhan hamsili ekmek, Dilara-Sergen hamsi böreği, Tahsin-Esra hamsi kağıt kebap, Kıvanç-Hasan hamsi kayganası şeklinde oldu.

Yemekler için verilen süre 45 dakika idi. Süre sonunda şefler, tadım yaparak düelloyu kazanan isimleri açıkladı. Buna göre Sergen, Esra, Hasan, Eren, Batuhan oldu. Böylece 4-1 skorla dokunulmazlığı kazanan kırmızı takım oldu. Böylece kırmızı takım haftayı 3-0 galip kapattı.

MASTERCHEF'TE 3. ELEME ADAYI KİM OLDU?

MasterChef Türkiye'de bu hafta potaya giren isimler mavi takımdan Cemre ile Esra idi. Mavi takımın oynadığı bireysel dokunulmazlık oyununda kazanan Dilara oldu. Oylama ile potaya giren Kıvanç, haftanın üçüncü eleme adayı oldu.

Radara yansıdı Kar İstanbul'un kapısına dayandı Yaşam Salam üretimindeki görüntülere tepki! Yaşam Tuvalette genç kıza darp kamerada! Yaşam Görevini kötüye kullanan doktor tutuklandı Yaşam