MasterChef AllStar'da dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı, potaya kimler girdi?

MasterChef AllStar'da 9. haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Şefler, ilk takım oyununda yarışmacılardan Cezayir mutfağına ait yemekler istedi. Süre sonunda yapılan değerlendirme ile MasterChef'te dokunulmazlığı kazanan takım belli oldu. Kaybeden takımdan da iki kişi potaya girdi. Peki, MasterChef AllStar'da dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayları kimler oldu?

Abone ol

MasterChef Türkiye'de AllStar sezonu tüm heyecanıyla devam ediyor. Sevilen yarışmada haftanın ilk dokunulmazlık oyunu Cezayir mutfağı konsepti ile oynandı. Dokunulmazlığı kazanmak için iki takım arasında kıyasıya mücadele yaşandı. Şeflerin beğenisini kazanan takım dokunulmazlığı kazanırken kaybeden takım iki eleme adayı çıkardı. İşte MasterChef 5 Eylül Salı bölümünde yaşananlar...

MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef AllStar'da haftanın ilk dokunulmazlık oyununda Cezayir mutfağından yedi yemek için bir saat süre verildi. İstenilen yemekler; Chorba beida ve kesra, Tajine zitoune, Rechta marga, Mesfouf, Hasanpaşa köfte, Mkhabez, Makroudh idi.

Sürenin bitimi ile iki takım da hazırladığı yemekleri şeflerin beğenisine sundu. Tadım yapan şefler, yemekleri değerlendirmeye aldı. Değerlendirme sonucundan kazanan kırmızı takım oldu.

MASTERCHEF'TE ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Dokunulmazlığı kaybeden mavi takım, bireysel oyun için mutfağa girdi. Şefler, kapari ve kapari çiçeği ile kreatif bir yemek yapılması istendi. 45 dakikalık süre sonunda şefler tadım yaptıkları yemekler arasında en başarılı Hasan'ı buldu.

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Hasan, ilk eleme adayı olarak Ayaz'ı seçti. Takım oylaması ile potaya giren Suna ise ikinci eleme adayı oldu.

Ankara'da su kesintisi Yaşam Marmara Denizi alarm veriyor! Yaşam Haşr Suresi okunuşu, Haşr Suresi Türkçe anlamı, fazileti ve tefsiri Yaşam 16 yaşındaki kız aylarca akıl almaz işkencelere maruz kaldı Yaşam