Ayakta alkışlanan yemek: MasterChef 18. yarışmacı kim oldu? MasterChef 2024 ana kadrosuna giren yarışmacılar

MasterChef'in 18. yarışmacısı kim oldu son bölümde belli oldu. MasterChef Türkiye son bölümde ilk turda Tarte Tartin, ikinci turda ise hindi ile yaratıcılık oyunu oynandı. İki turun sonunda finale kalan isimleri ve yapılan yemekleri ayakta alkışlandı. Peki, MasterChef 18. yarışmacı kim oldu, ana kadroya kim girdi?

Abone ol

MasterChef Türkiye 2024 ana kadrosu yavaş yavaş belli oldu. 1 Ağustos 2024 tarihli son bölümde iki turlu oyun sonucundan ismi yazılı önlüğü alan yarışmacı belirlendi. Şefler, yarışmacılardan ilk turda Tarte Tartin yapmalarını istedi. İkinci tura çıkanlar ile de hindi ile yaratıcılık oyunu oynandı. Finale kalan dört yarışmacı, şeflerin büyük beğenisini kazandı ve diğer yarışmacılara ayakta alkışlatıldı. Gecenin sonunda önlüğü kazanan isim, MasterChef 2024'ün ana kadrosuna giren 18. yarışmacı oldu.

İLK TURU KİMLER GEÇTİ?

MasterChef 2024 son bölümde şefler, ilk turda yarışmacılardan Tarte Tartin yapmalarını istedi. Fransa mutfağının ünlü pastasını yapmak için verilen süre 45 dakika idi.

Süre sonunda şefler, ikinci tura çıkan isimleri açıkladı. Yaratıcılık oyununa çıkan isimler Sevim, Nevzat, Kerem ve Kaan oldu.

MASTERCHEF'İN 18. YARIŞMACISI

MasterChef Türkiye 2024'ün 18. yarışmacısı, hindi ile yaratıcılık oyunu ile belirlendi. Bu tur için verilen süre 45 dakika idi. Süre bitiminde şefler tadım yaparak önlüğü kazanan ismi açıkladı.

Somer Şef, çok heyecanlıyız diyerek başladığı sözlerine dört yarışmacıyı da ayakta alkışlattı. Üst düzey yemekler olduğunu söyleyen şefler, MasterChef 18. yarışmacısının Kaan olduğunu açıkladı. 

MASTERCHEF ANA KADRO YARIŞMACILARI

1. Zeynep
2. Hakan
3. Onur
4. Ümmühan
5. Deniz
6. Çağlar
7. Serhat
8. Alper
9. Ayşe
10. Beril
11. Semih
12. Eda
13. Muratcan
14. Zeynep
15. Nigar
16.Beyza
17.Emre
18.Kaan

Bugün cuma namazı saat kaçta kılınacak? 2 Ağustos 2024 Diyanet il il cuma namazı saati Yaşam Gözler MSB'de: Ağustos askerlik yerleri açıklandı mı? Askerlik yeri nasıl öğrenilir? Yaşam Gençlere 650 Bin TL ödül yarışmayla dağıtılacak. 1 Eylül'e kadar başvurabilirsiniz. Yaşam Bu haftaki cuma hutbesi yayımlandı mı? Cuma hutbesi konusu nedir? Yaşam