MasterChef 17. yarışmacı kim oldu, dün kim kazandı? 31 Temmuz 2024 MasterChef 2024 ana kadrosuna kim girdi?

MasterChef 17. yarışmacı dün yapılan iki oyun sonrasında belli oldu. 31 Temmuz 2024 tarihli son bölümde şefler, bu sefer ilk turda yaratıcılık oyunu, ikinci turda klasik bir yemek yapmalarını istedi. İki turun sonunda gecenin en başarılı ismi, önlüğü kazandı ve MasterChef 2024 ana kadrosuna girdi.

Abone ol

MasterChef Türkiye 2024 ana kadrosuna giren 17. yarışmacı belli oldu. TV8 ekranlarından heyecanla ve ilgiyle izlenen MasterChef son bölümde ilk turda semizotu ile yaratıcılık oyunu oynandı. İkinci turda ise biryani yemeği hazırlanması istendi. Somer, Danilo ve Mehmet şef, tadım sonrasında gecenin kazanan ismini açıkladı. İşte MasterChef ana kadrosuna giren isim...

İLK TURDA KİMLER GEÇTİ?

MasterChef Türkiye ilk turunda şefler, yarışmacılara ana ürün olarak semizotu verdi. 45 dakika içinde yarışmacılar, en yaratıcı, lezzetli tabağı çıkarmak için mücadele etti. Şeflerin tadımı sonrasında ilk turu geçenler; Nevzat, Kaan, Sevim, Emre, Zeynep oldu.

MASTERCHEF 17. YARIŞMACISI

İkinci turda şeflerin istediği yemek biryani oldu. Bu yemek için yine 45 dakika süre verildi. İsmi yazılı önlüğü alarak ana kadroya girmek isteyen yarışmacılar arasında kıyasıya mücadele yaşandı. Süre sonunda şefler, tadım yaptıkları tabaklar arasından en lezzetli ve doğru olan tabağı seçti. Böylece bu tabağı hazırlayan Emre, MasterChef'in 17. yarışmacısı olarak ana kadroya girdi. 

MASTERCHEF ANA KADROYA GİREN YARIŞMACILAR

1. Zeynep

2. Hakan

3. Onur

4. Ümmühan

5. Deniz

6. Çağlar

7. Serhat

8. Alper

9. Ayşe

10. Beril

11. Semih

12. Eda

13. Muratcan

14.Zeynep

15. Nigar

16. Beyza

17. Emre 

Malatya'da korkutan deprem! AFAD ve Kandilli son depremler listesi Yaşam Malatya'da sabaha karşı korkutan deprem Yaşam 81 ile talimat gönderildi! Bir kuruş bile indirim yapılmayacak Yaşam Aşure (Muharrem) ayı ne zaman bitiyor? Aşure yapmak için son gün ne zaman? Yaşam