MasterChef 10. yarışmacı kim oldu, dün kim kazandı? 22 Temmuz MasterChef 2024 ana kadroya kim girdi?

MasterChef 2024'ün onuncu yarışmacısı dün oynanan iki turlu oyunla belli oldu. İlk turda aşureyi iyi yapan yarışmacılar, ikinci turda sumak ile yaratıcılıklarını konuşturdu. Peki, MasterChef 10. yarışmacısı kim oldu, kim kazandı?

Abone ol

MasterChef Türkiye 2024'ün 22 Temmuz Pazartesi bölümünde ana kadroya giren 10. yarışmacı belli oldu. Mehmet, Somer ve Danilo şef, ana kadroya giren yarışmacıyı belirlemek için ilk turda aşure, ikinci turda sumak ile kreatif yemek yapmalarını istedi. İkinci grubun son ana kadroya giren yarışmacısını şeflerin tadımı belirledi. İşte MasterChef 2024 ana kadro yarışmacıları...

İLK TURU KİMLER GEÇTİ?

MasterChef 2024'ün son bölümünün ilk turunda şefler, yarışmacılardan aşure yapmalarını istedi. Bu turda yarışmacılara 60 dakika süre verildi.

Süre bitiminde şefler tadım yaparak ikinci tura geçen isimleri açıkladı. Şeflerin kararı ile turu geçenler Beril, Enes, Yudum, Şirin ve Akın idi.

MASTERCHEF 10. YARIŞMACISI

Günün ikinci turunda yaratıcılık oyunu oynandı. Şefler, ana malzeme olarak sumak verdi. Bu ürünle yapılacak kreatif tabak için 45 dakika süre verildi.

Şefler tadım yaptıkları yemekler içinde en başarılı olarak Beril'i seçti. Ve böylece Beril, MasterChef 10. yarışmacısı olarak ana kadroya girdi.

MASTERCHEF 2024 ANA KADRO YARIŞMACILARI

Zeynep, Hakan, Onur, Ümmühan, Deniz, Çağlar, Serhat, Alper, Ayşe, Beril

Dakikalarca köpeklerden kurtulma mücadelesi verdi Yaşam Yeni evli çifte gelen su faturası şaşkına çevirdi Yaşam İstanbul sıcağına türkü molası Yaşam Barajlardaki doluluk 14 günde yüzde 5 düştü Yaşam