Marmaris Devlet Hastanesi personeli Yasin Katırcı beyin tümörüne yenik düştü

Muğla Marmaris Devlet Hastanesinde bilgi işlem biriminde görev yapan 31 yaşındaki Yasin Katırcı, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Abone ol

Marmaris Devlet Hastanesi Bilgi İşlem Biriminde görev yapan Yasin Katırcı, baş ağrıları sebebi ile çalıştığı hastanede muayene olarak yapılan tetkiklerin ardından beyin tümörü teşhisi almıştı.

AMELİYAT OLDU, 20 GÜNDÜR YOĞUN BAKIMDAYDI

Genç adam Muğla Sıtkı Koçman Eğitim Araştırma Hastanesi'nde tedavi görmeye başladı. Yapılan tetkiklerin ardından ameliyat olan ve yaklaşık 20 gündür yoğun bakımda tedavi gören Yasin Katırcı dün yaşam mücadelesini kaybetti.

9 YILLIK MESAİ ARKADAŞLARI YOLCU ETTİ

31 yaşındaki Katırcı'nın cenazesi 2015 yılından bu yana görev yaptığı Marmaris Devlet Hastanesi'ne getirildi. Burada mesai arkadaşlarının ve ailesinin katıldığı törenin ardından genç adamın cenazesi memleketi Niğde’ye uğurlandı.

Rüyada düğün görmek ne anlama gelir, neye işarettir? Yaşam İçeriyi duman kapladı, kapılar açılmadı Yaşam Deprem anına ait yeni görüntüler ortaya çıktı Yaşam AK Parti Bilecik Belediye Başkan adayı Mustafa Yaman kimdir? Yaşam