Lise öğrencileri okulun bahçesine bedenleriyle 'Katil İsrail' yazdı!

Sivas'ın Zara ilçesinde bulunan bir anadolu lisesinde okuyan öğrenciler, okulun bahçesinde dizilerek bedenleriyle 'Katil İsrail' yazdı.

Abone ol

İsrail'in Filistin'e uyguladığı şiddet tüm dünyada tartışılırken, Türkiye'de de türlü eylemlerle tepki gösteriliyor. Sivas'ın Zara ilçesinde bulunan Zara Anadolu Lisesinde öğretim gören öğrenciler, okul bahçesinde birlik olarak tepki gösterdiler.

'KATİL İSRAİL'

Bir grup öğrenci, bedenleriyle ‘Katil İsrail’ yazıp Türk bayrağı açarak, Filistin halkının yanında olduklarını ifade ettiler.

Okul Müdürü Celal Çakmak yaptığı açıklamada, “İsrail’in Filistinli kardeşlerimize yapmış olduğu insanlık suçlarına dikkat çekmek için öğrencilerimizle beraber böyle bir etkinlik hazırladık. Dualarımız ve kalbimiz Filistinli kardeşlerimizle” dedi.

Motokurye 13 yaşındaki çocuğa çarptı: "Anne, sen üzme kendini" Yaşam KPSS 2023/6 SGK sözleşmeli personel yerleştirme sonuçları belli oldu! Yaşam Deprem mi oldu? 20 Ekim 2023 AFAD - Kandilli Rasathanesi son depremler listesi Yaşam Kaymakamlık sınavı başvuruları başladı: İşte 2023 başvuru kılavuzu! Yaşam