'Laz Kızı' ve 'Donsuz Kelly'nin ardından TikTok'ta bir iğrençlik daha! Masal isimli kadın kullanıcı osuruğuyla para topladı

TikTok'ta iğrençlerin biri bitiyor diğeri başlıyor. Son olarak 'Masal' isimli bir kullanıcı açtığı yayında osuruğuyla para topladı. O videoyu görenler bir kez daha 'TikTok kapatılsın' çağrısı yaptı. Geçtiğimiz hafta da 'Laz Kızı' ve 'Donsuz Kelly' açtığı yayınlarla infial yaratmıştı.

Abone ol
  • Göğüs dekoltesi vererek para kazanan 'Laz Kızı' ve ilginç paylaşımlarıyla koca arayan 'Donsuz Kelly'nin ardından TikTok'ta bu kez sırtını kameraya dönerek uzanan ve osuran kadın gündemde.

  • Bu şekilde dakikalarca yayın açan kadın, TikTok'taki takipçilerinden hediye toplarken TikTok kullanıcısı olmayanların midesini bulandırdı.

KAŞINIP OSURDU

  • 'Masal', kameraya arkası dönük şekilde kanepeye uzandığı anlarda birçok izleyici topladı.
  • 1200 kişinin takip ettiği yayında 'Masal'ın sık sık kaşındığı, ara sıra yellendiği görülüp duyuldu.

'TİKTOK YASAKLANSIN' ÇAĞRILARI YAPILDI

X'te yayılan görüntüler sonrası birçok kullanıcı kadının bu halini 'iğrenç' olarak nitelendirirken çocuklara kötü örnek olduğu gerekçesiyle TikTok'a sınırlama ya da yasak getirilmesi çağrısında bulunanlar da vardı. İşte gelen yorumlardan bazıları:

'LAZ KIZI' VE 'DONSUZ KELLY' HENÜZ UNUTULMAMIŞTI

  • TikTok'ta geçtiğimiz günlerde göğüs dekoltesi vererek izleyicilerinden para toplayan 'Laz Kızı'nın ifadesi alınmıştı. Ardından ise kendine 'Donsuz Kelly' şeklinde bir kullanıcı adı tercih eden kadın gecelik giyip görüntü veren kadın çok konuşuldu.
İzmir'de hortum Yaşam Dolandırıcılık operasyonunda 6 zanlı tutuklandı Yaşam Kuzey Anadolu fay hattı hangi illerden geçiyor? Yaşam Kahramanmaraş Elbistan'da deprem Yaşam