Konya'da başlayan kavga Antalya'da bitti! Evli çiftin kazayla biten tartışması kamerada

Konya’dan arabayla Antalya’ya giden karı-koca arasında ailevi nedenlerden çıkan tartışma, kaza ile bitti. Güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan kazadan burunları bile kanamadan kurtulan ikilinin kavgası, jandarmanın gelmesiyle bitti. Arabayı kullanan kadının kocasının elini ısırdığı, bu esnada kocanın da el frenini çekmesi ile kazanın meydana geldiği aktarıldı.

Konya'dan otomobille Antalya'ya giden evli çiftin arasında ailevi nedenlerden başlayan kavga kazayla bitti.

AİLEVİ NEDENLERDEN TARTIŞMA ÇIKTI

Tatil için memleketleri Konya’ya giden G.S.I. isimli kadın ve eşi arasında ailevi nedenlerden dolayı tartışma yaşandı.

YAKINLARININ ARABASIYLA YOLA KOYULDULAR

Tartışmanın ardından çift, Antalya’daki evlerine gelmek üzere bir yakınlarının otomobilini alarak yola çıktı.

Yolda tartışmaya devam eden çift, Alanya-Manavgat D-400 karayolu Tekandız mevkiinde kadının kullandığı aracın yoldan çıkması sonucu kaza yaptı.

Kazayı yara almadan atlatan çift, görgü tanıklarının beyanına göre araçtan indikten sonra da tartışmaya devam etti.

Eşinin yanından ayrılan kadın, yoldan geçen araçlara aldırış etmeksizin hızla yolun karşısına geçerken araçlar için tehlike oluşturdu.

ARAÇ KULLANIRKEN ELİNİ ISIRINCA...

Çift arasındaki tartışmanın Tekandız mevkiine geldiğinde had safhaya ulaştığı, erkeğin kadının kaza yapma ihtimaliyle direksiyonu tutmak istediği, bu sırada eşinin elini ısırması üzerine el frenini çektiği ve aracın dönerek yoldan çıktığı belirtildi.

Çift arasındaki tartışma olay yerine trafik ve jandarma ekiplerinin gelmesiyle son bulurken, çifti görüntü alan basın mensubunu da tehdit ederek görüntü almasını engellemeye çalıştı.

O ANLAR KAMERADA

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, genç kadının kullandığı aracın yolun solunda seyir halindeyken bir anda tozu dumana katarak sağ şeride yönelip yoldan çıktığı, bu sırada yoldaki birçok aracın kaza tehlikesi atlattığı görüldü.

Çiftin araçtan çıktıktan sonraki tartışmaları da güvenlik kamerasında yer aldı.

Tarantulanın kuş avı böyle görüntülendi Yaşam Samsun'da vatandaşlar, sel nedeniyle iş yerlerine kayıkla gitti Yaşam 30 civcivin arasından çıktı! Mucize civcive sahibi gözü gibi bakıyor Yaşam Üsküdar'da vatandaşın metrobüs çilesi kamerada Yaşam Aras Dağları'nda tipi ve fırtına "kar şelalesi" oluşturdu❄️🌨️ Yaşam Antalyalılar Aralık ayında denizin tadını çıkardı! Yaşam Şile'de dere taştı, yollar göle döndü! O anlar kamerada Yaşam Bolu'da kar keyfi! Şehir beyaz örtüyle kaplandı ❄️ Yaşam İstanbul’da pazar sürprizi! Bazı bölgelerde kar başladı Yaşam İlknur 11 erkekle beraber! 6 kez aldatılan kocası Muhammed karısını geri istiyor 3. Sayfa Öğrencilerin tehlikeli oyunu: Kanlı para Yaşam 2400 yıl önceki ekonomik zorlukları kazıdaki iskeletlerden belirlediler Yaşam