Kız Kulesi ziyarete açılıyor! Hangi saatlerde açık, nasıl gidilir?

Kız Kulesi bugün ziyarete açılıyor. İki yıl süren restorasyon sonrasında İstanbul'un simge mekanı Kız Kulesi ziyaret edilebilecek. Lazer gösterisi ile açılışı yapılacak Kız Kulesi çalışma saatleri merak ediliyor. Peki, Kız Kulesi ücretli mi, ne kadar? Kız Kulesi'ne nasıl gidilir?

Abone ol

Boğaz'ın simgesi, tarihi Kız Kulesi ziyarete açılıyor. T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından aslına uygun olarak yapılan restorasyon 2 yıl sürdü. Işık ve lazer gösterisi ile açılışı yapılacak Kız Kulesi'ne nasıl gidilir, Kız Kulesi ücretli mi, hangi saatler ziyaret edilebiliyor merak ediliyor.

KIZ KULESİ ÜCRETLİ Mİ, NE KADAR?

Kız Kulesi’ne ziyaretler 31 Mayıs tarihine kadar ücretsizdir.

KIZ KULESİ ZİYARET SAATLERİ

Kız Kulesi haftanın her günü, 09:00 - 20:00 saatleri arasında ziyarete açıktır.

NASIL GİDEBİLİRİM?

Kız Kulesi’ne Üsküdar-Salacak’tan ve Galataport’tan kalkan özel tekneler ile ulaşabilirsiniz.

- Üsküdar-Salacak ’ta bulunan tekneler, Kız Kulesi bilet gişesi önünden, haftanın her günü 09:00 - 20:00 saatleri arasında kalkacaktır.

- Galataport’ta bulunan tekneler Kız Kulesi bilet gişesi önünden haftanın her günü 09:00 - 20:00 saatleri arasında kalkacaktır.

Oy kullanmak zorunlu mu? Yaşam 'Tayyip size fazla yüz verdi defolun bu ülkeden' diyerek başörtülü kadına saldırdılar Yaşam 27 düzensiz göçmen yakalandı Yaşam Cumhurbaşkanı Erdoğan Necat Nasıroğlu Külliyesi'nin açılışını gerçekleştirdi Yaşam