Kim Milyoner Olmak İster 1 milyonluk soru: İsrail'in Filistin bayrağı ve renklerini yasaklaması sonrasında protesto sembolü ne oldu?

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında bir milyon TL'lik soru açıldı. İsrail zulmüne dikkat çeken sorunun cevabı ise merak konusu oldu. Peki, İsrail'in işgal ettiği Filistin topraklarında Filistin bayrağı ve renklerini yasaklaması sonrasında, hangisi protesto sembolü haline gelmiş ve bir dönem sokakta onu taşıyanlar tutuklanmıştır?

Abone ol

Sevilen yarışma Kim Milyoner Olmak İster'de bir milyon liralık soru açıldı. İsrail'in Filistin halkına yaptığı zulme dair soru izleyenler tarafından araştırılmaya başlandı. İşte İsrail'in yasakladığı Filistin bayrağı ve renkleri sonrasında sembol haline gelen şey nedir? İşte sorunun cevabı...

KİM MİLYONER OLMAK İSTER'DE 1 MİLYON TL'LİK SORU

Kim Milyoner Olmak İster yarışması son bölümde yarışmacı Eyüp İşler, 1 milyon liralık soruyu açtırmayı başardı. Soru, İsrail'in işgal ettiği Filistin topraklarında yasakladığı bir sembol hakkında idi.

İSRAİL'İN YASAKLADIĞI VE SEMBOL HALİNE GELEN NEDİR?

İsrail'in işgal ettiği Filistin topraklarında Filistin bayrağı ve renklerini yasaklaması sonrasında, hangisi protesto sembolü haline gelmiş ve bir dönem sokakta onu taşıyanlar tutuklanmıştır?

A) Hulk posteri

B) Karpuz dilimi

C) Kırmızı karanfil

D) Sedir ağacı dalı

Bu soruya yarışmacı B şıkkı (karpuz dilimi) cevabı verdi. Soruyu doğru cevaplayan yarışmacı, büyük ödül 5 milyon TL değerindeki soruyu açtırmaya hak kazandı.

Kaymakamlık sınavı geç başvuru günü ne zaman, bugün mü? Yaşam MasterChef'te kim elendi? Esra mı Barış mı? Yaşam Parmaklarını kaybetse de yarım asırdır mesleğini yapıyor Yaşam İstanbul Valiliği uyardı! Fırtına geliyor Yaşam