Kastamonu'da yurtta gıda zehirlenmesi: 60 öğrenci hastanelik oldu

Kastamonu'da yurtta kalan 60 üniversite öğrencisi gıda zehirlenmesi şüphesi üzerine hastaneye kaldırıldı. Öğrencilerden biri, gazetecilere yaptığı açıklamada tavuk tantuniden zehirlendiklerini düşündüklerini dile getirdi.

Abone ol
  • Kastamonu Hüma Hatun Kız Öğrenci Yurdu'nda akşam tavuk tantuni yiyen öğrencilerde sabah sularında mide bulantısı ve kusma rahatsızlıkları başladı.

60 ÖĞRENCİ TEDAVİDE

  • Öğrencilerden bazıları 112 Acil Servis ekiplerince Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ulaştırıldı, bazıları kendi imkanlarıyla hastaneye geldi.
  • Toplam 60 öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesiyle tedavi altına alındı.
  • Öğrencilerden Beyzanur Kar, gazetecilere yaptığı açıklamada, tavuk tantuniden zehirlendiklerini düşündüklerini söyledi.
  • Yemeği akşam yediklerini anlatan Kar, "Sabaha doğru belirtiler oldu. İshal, kusma ve bulantı şikayetlerimiz oldu. Sonrasında ambulansla buraya geldik. Sınavım var. Sınava yetişmeye çalışıyorum" diye konuştu.
Emekli maaş farkları ne zaman yatacak 2024? Yaşam Kabine Toplantısı ne zaman? Bugün kabine toplantısı var mı? Yaşam Hakkari'de kar kalınlığı 2 metreye dayandı Yaşam Milyarder iş adamının hizmetçisi kızı çıktı! Yıllar sonra gelen acı dolu zenginlik Yaşam