Karayolları kura çekimi ne zaman, nasıl yapılacak?

Karayolları kura çekimi için geri sayım başladı. KGM tarafından 3 bin sürekli işçi alımı ilanı açılmış ve İŞKUR üzerinde 2-8 Mayıs 2023 tarihlerinde başvurular alındı. Şimdi gözler yapılacak Karayolları işçi alımı kura çekilişinde. Peki, KGM kura çekimi ne zaman yapılacak? Karayolları işçi alımı kura sonuçları ne zaman belli olacak, nereden yayımlanacak?

Abone ol

Karayolları kura çekim tarihi heyecanla bekleniyor. Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından açılan ilana başvuranlar arasından işçi alımı, sınava tabi tutulmaksızın KGM tarafından doğrudan noter kurası ile belirlenecek. İŞKUR üzerinden başvurularını yapanlar, Karayolları işçi alımı kurası ne zaman çekilecek, kura sonuçları ne zaman belli olacak merak ediyor. İşte KGM 3 bin işçi alımı kura çekimi detayları...

KARAYOLLARI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN?

İl ve mesleklere göre ilan edilen kadro sayısı kadar asıl ve asıl sayının 3 katı kadar da yedek aday için kura ile yerleştirme işlemi, Türkiye Noterler Birliği çekiliş programı ile noter huzurunda 30-31 Mayıs 2023 tarihlerinde Genel Müdürlüğümüz konferans salonunda gerçekleşecek.

KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI NEREDEN YAYIMLANACAK?

Kura sonuçları noter onayından sonra https://www.kgm.gov.tr/Sayfalar/KGM/SiteTr/Root/Duyurular.aspx​ internet adresinden ilan edilecek.

30 MAYIS 2023 (SALI) GÜNÜ KURA ÇEKİLİŞİ YAPILACAK OLAN İLLER

Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul, İzmir, Kars. (Kura çekilişi saat 10:00’da Adana ili ile başlayarak il trafik koduna göre sıra ile çekilecek olup, en son Kars ili için çekiliş yapılarak tamamlanacaktır.)

31 MAYIS 2023 (ÇARŞAMBA) GÜNÜ KURA ÇEKİLİŞİ YAPILACAK OLAN İLLER

Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Karabük, Osmaniye, Düzce. (Kura çekilişi saat 10:00’da Kastamonu ili ile başlayarak il trafik koduna göre sıra ile çekilecek olup, en son Düzce ili için çekiliş yapılarak tamamlanacaktır.)

Seçim günü AVM’ler açık mı? Yaşam Hayatını kaybeden Engin Ardıç hakkındaki bilgiler Yaşam İstanbul'da kiracıya büyük şok! Ev sahibinden tuzak! Talihsiz kadın hayatının şokunu yaşadı Yaşam İstanbul Fatih'teki yangında 4 genç hayatını kaybetti Yaşam