Kanlı para oyunu nedir? Okullarda kanlı para oyunu yasaklandı mı?

Kanlı para oyunu, öğrenciler arasında çok popüler bir oyun. Demir para ile oynanan kanlı para oyunu sırasında ellerde ciddi yaralanmalar hatta kırıklar olabiliyor. Peki, kanlı para oyunu nedir? Kanlı para oyunu yasaklandı mı?

Abone ol

Kanlı para isimli oyunu, şu sıralarda okullarda epey yaygınlaşmış durumda. Kanlı para denilmesi oyun sırasında ellerde meydana gelen ciddi kanamalar nedeniyle. Oynayan öğrencilerde yaralanmalar, çatlaklıklar ve kırıklara neden olabiliyor. Bazı okullarda yasaklanan kanlı para oyunu nedir merak ediliyor.

KANLI PARA OYUNU YASAKLANDI MI?

Kanlı para oyunu, öğrenciler arasında yaygınlaşması ve sosyal medyada yapılan paylaşımlar sonrasında gündem oldu. Oyunun verdiği ciddi tehlikeler sonrasında kanlı para oyunu bazı okullarda yasaklandı.

KANLI PARA OYUNU NEDİR?

Kanlı para oyunu, madeni paranın havaya atılması ile başlıyor. Havaya atılan para, ilk önce elinin üstü ile tutulmaya çalışılıyor. Sonra parmaklarının arasına kaydırılarak sıkıştırıldıktan sonra "kanlı para" denilerek masaya yumruk şeklinde vuruluyor. Bu sırada para düşürülürse ceza sistemi devreye giriyor. Cezada el yumruk şeklinde üst kısmı rakibe bakacak şekilde dik olarak konuluyor. Rakip ise paraya parmakları ile hızla ele doğru fırlatılıyor. Paranın hızına ve şiddetine göre elde kızarıklar, yaralanmalar, kanamalar oluşuyor. Oyunun daha kanlı olması için paranın kenarı tırtıklı olacak şekilde kesildiği belirtiliyor.

Tavuklar pişmiş tavuğu böyle yedi! 'Çiftlikte kanun pişeni yemektir' Yaşam "Gazze'ye savaşa gidiyorum" diye çıktı bir daha haber alınamadı Gündem 150 bin TL evlilik kredisi kimler başvurabilir, kimlere verilecek, yaş sınırı var mı? Yaşam Tesettüre girme partisi Yaşam