Kahramanmaraş'taki 7.7'lik ilk depreme hastanede nöbetçi olduğu sırada yakalandı: Ölmeyi bekledim

Kahramanmaraş merkezli 7.7'lik ilk depremde Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Hastanesi'nde görevli olan intörn hekim yaşadığı felaketi anlattı. Şu an deprem bölgesinde gönüllü olarak görev alan hekim, "Bir dakika boyunca ölmeyi bekledim. O bir dakika boyunca ölmek nasıl bir şey onu düşündüm" dedi.

Kahramanmaraş merkezli 7.7'lik ilk depreme Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Hastanesi'nde nöbetçi olduğu sırada yakalanan intörn hekim Furkan, yaşadıklarını anlattı. Şu anda da deprem bölgesinde gönüllü olarak görevine devam eden hekim, deprem anında neler hissettiğini şu şekilde ifade etti:

"ÖLMEYİ BEKLEDİM"
"Deprem esnasında 4'üncü katta çocuk hastalıkları servisinde nöbetçiydim. Depremi hisseder hissetmez kapıya yöneldim. Dışarı çıkmak istedim ama çıkmamam gerektiğini fark ettim. Bir dolabın yanına çökerek beklemeye başladım. Bir dakika boyunca ölmeyi bekledim. O bir dakika boyunca ölmek nasıl bir şey onu düşündüm. Bir yandan öleceğime eminim diğer yandan ölmemek için Allah'a yalvarıyorum. Deprem şiddetini artırarak devam etti. Depremden sonra hemen aşağı indim. Herkes kendini dışarıya atmıştı, tam bir kıyamet senaryosuydu. Sedye bulmakta bile zorlandık.
Ertesi gün ailemin yanına Konya'ya döndüm ama içim rahat etmedi. Tekrar gönüllü olarak deprem bölgesine geldim."

Anne baba için en zor anlar... Enkaz altında kalan çocuklarını umutla bekliyorlar Yaşam Bu kuzu 'anne' diyor | VİDEO Yaşam Camide büyük panik! Can havliyle nereye kaçacaklarını şaşırdıkları anlar kamerada Yaşam Üsküdar'da vatandaşın metrobüs çilesi kamerada Yaşam Aras Dağları'nda tipi ve fırtına "kar şelalesi" oluşturdu❄️🌨️ Yaşam Antalyalılar Aralık ayında denizin tadını çıkardı! Yaşam Şile'de dere taştı, yollar göle döndü! O anlar kamerada Yaşam Bolu'da kar keyfi! Şehir beyaz örtüyle kaplandı ❄️ Yaşam İstanbul’da pazar sürprizi! Bazı bölgelerde kar başladı Yaşam İlknur 11 erkekle beraber! 6 kez aldatılan kocası Muhammed karısını geri istiyor 3. Sayfa Öğrencilerin tehlikeli oyunu: Kanlı para Yaşam 2400 yıl önceki ekonomik zorlukları kazıdaki iskeletlerden belirlediler Yaşam