Kabine Toplantısı ne zaman? Bugün kabine toplantısı var mı? 2024'ün ilk kabine toplantısı gündem maddeleri neler?

Kabine Toplantısı, iki haftada bir yapılıyordu. Son kabine toplantısı 6 Aralık'ta yapılmış ve sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yoğun gündemi nedeniyle yapılamamıştı. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman yapılacak belli mi? 2024 kabine toplantısı gündem maddeleri neler?

Abone ol

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısı ne zaman yapılacak merak ediliyor. Yılın ilk kabine toplantısında emekliye ek zam konusunun görüşülmesi bekleniyor. Vatandaşların, yılın ilk kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta öğrenmek istiyor. Peki, kabine toplantısı gündem maddeleri neler?

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN YAPILACAK?

Kabine toplantısı ne zaman yapılacak henüz belli değil. Cumhurbaşkanlığı resmi sitesinde yer alan günlük program açıklanmadı. Bu hafta kabine toplantısının yapılması bekleniyor. Toplantı saati ve tarihi açıklandığı vakit haberimiz güncellenecek.

KABİNE TOPLANTISI GÜNDEM MADDELERİ NELER?

Yılın ilk kabine toplantısında emekliye yapılacak ek zammın görüşülmesi bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla çalışmalara başlayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı, çalışmalarını toplantıda sunacak.

Hakkari'de kar kalınlığı 2 metreye dayandı Yaşam Milyarder iş adamının hizmetçisi kızı çıktı! Yıllar sonra gelen acı dolu zenginlik Yaşam İstanbul’daki barajlarda bir haftada yüzde 5.4 oranında artış oldu Yaşam Bakan, sosyal yardım ödemelerine yapılan zammı açıkladı! İşte yeni rakamlar Yaşam