Kabine Toplantısı ne zaman? 13 Kasım 2023 Bugün Kabine Toplantısı var mı? Kabine Toplantısı gündem maddeleri neler?

Kabine Toplantısı, iki haftada bir yapılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığı yapılan Kabine Toplantısı, en son 31 Ekim'de yapılmıştı. Peki, bu hafta Kabine Toplantısı olacak mı, ne zaman? Kabine Toplantısı gündem maddeleri neler?

Abone ol

Kabine Toplantısı yapılacak mı merak ediliyor. Vatandaşlar, kendilerini yakından ilgilendiren kararların alındığı Kabine Toplantısını yakından takip ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak Kabine Toplantısında gündem maddeleri neler olacak? 13 Kasım 2023 bugün Kabine Toplantısı var mı, ne zaman yapılacak?

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, BU HAFTA VAR MI?

Kabine Toplantısı, son olarak 31 Ekim'de yapılmıştı. İki haftada bir yapılan Kabine Toplantısının 13 Kasım Pazartesi yani bugün yapılması bekleniyor. Fakat Cumhurbaşkanlığı programı henüz belli olmadı. Konuya dair resmi açıklama ile haberimiz güncellenecek.

KABİNE TOPLANTISI GÜNDEM MADDELERİ NELERDİR?

Kabine Toplantısında memur-emekli zammı, evlilik kredisi, taşerona kadro, ev hanımlarına emeklilik gibi birçok konunun gündem maddeleri arasında yer alması bekleniyor.

Sosyal medya belediye otobüsündeki bu öpüşmeyi konuşuyor: Vakum gibi maşallah.... Yaşam 2 günlük yağışın ardından barajlarda son durum ne? Yaşam Türkiye'de masalları aratmayan köy! 300 yıllık taş evler mest ediyor Yaşam Az önce deprem mi oldu? En son nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? Yaşam