İzmir'de 6 yaşındaki Baran okul dönüşü sokak köpeklerinin saldırısına uğradı

İzmir'de, okuldan dönerken sokak köpeğinin saldırısına uğrayan 6 yaşındaki ilkokul öğrencisi Baran Levent, başından ve kulağından yaralandı. O anlar, bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

Abone ol

İzmir'in Karabağlar ilçesi Yurdoğlu Mahallesi 3946 Sokak'ta 13 Eylül'de saat 16.30 sıralarında  meydana gelen olayda Cumhuriyet İlkokulu 1'inci sınıf öğrencisi Baran Levent, okul çıkışında annesi Özge Levent ile evlerine giderken, yolda yanlarına gelen sokak köpeğinin saldırısına uğradı.

Baran Levent, köpeğin başını okşayıp, sevmek istedi. Ancak köpek bir anda Levent'e saldırdı.

Kulağında 1 santimetrelik yırtık oluşan ve başından yaralanan çocuğu çevredeki biri kurtardı. Ambulansla Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Baran Levent'in başına 4 dikiş atıldı. Levent, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi. Çocuğun ailesi şikayetçi olacaklarını söyledi.

Öte yandan, Baran Levent'in köpeğin saldırısına uğradığı anlar, bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde başını okşadığı köpeğin çocuğa saldırması, birinin araya girerek kurtarması ve çocuğun ağlayarak yardım istemesi ile bölgeden uzaklaştırılması yer alıyor.

Sultanbeyli'de yangın: 10 kişi mahsur kaldı Yaşam İstanbul'da korkutan yangın! Yaşam İŞKUR'dan büyük alım! Yaşam SGK'dan Erken Emeklilik Müjdesi! İşte 2008 Sonrası İçin Avantajlı Şartlar Yaşam