İzmir'de 5 belediyede işçiler iş bıraktı| Çöp dağları geliyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlık temizlik personeli taleplerini alamaması üzerine iş bıraktı. Büyükşehir'in dışında Buca, Bayraklı, Bornova ve son olarak da Narlıdere işçiler temizlik yapmıyor. İzmir'den paylaşılan görüntüler ise, "Çöp dağları geri geliyor" dedirtti.

Abone ol

CHP'nin yönetimindeki İstanbul ve Ankara'da halk sokakların bakımsız kalmasından şikayetçi olurken, skandal görüntülere İzmir de eklendi.

ÇÖP DAĞLARI GELİYOR

İzmir'in CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e isyan devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi dışında Buca, Bayraklı ve Bornova'dan sonra Narlıdere'de temizlik işçileri iş bıraktı.

Narlıdere'de taksitle ödenen maaşlar nedeniyle başlayan eylemlerin devam etmesi bekleniyor.

2021'de İzmir Bornova'da çekilen görüntü

İZMİR'DE İSYAN BÜYÜYECEK

Narlıdere Belediyesi'nde örgütlü Belediye İş Sendikası, taleplerinin karşılanmaması durumunda önümüzdeki günlerde eylemlerin artarak devam edeceğini açıkladı.

Aylıklarının taksit taksit ödendiğini belirten işçiler, belediye yönetimi ile imzalanan toplu sözleşmeden kaynaklanan ikramiyelerinin ise öngörülen sürede yatırılmadığını belirtti.

Survivor Turabi kimdir, kaç yaşında, nereli? Yaşam Gökçe Orhan kimdir, kaç yaşındaydı, nereli? Yaşam Depremde hasar alan binalar dinamitle yıkıldı Yaşam Kasa kasa domatesi çöpe döken markete ceza Yaşam