İstanbul'da etkili olan yüksek sıcaklık elektik direğinde bulunan kabloların yanmasına neden oldu

Uzmanların uyarılarının ardından mega kent İstanbul, son zamanların en yüksek sıcaklığını yaşadı. Etkili olan yüksek sıcaklık nedeniyle birçok vatandaş 'mide bulantısı ve yüksek ateş' şikayetiyle hastanelere koştu. İnsan sağlığını büyük oranda etkileyen bu sıcaklıklar nedeniyle Ümraniye'de bulunan bir elektrik direğindeki kablolar yandı. O esnada yoldan kimsenin geçmemesi büyük bir faciayı önledi. İşte detaylar...

Abone ol

Dün özellikle öğle saatlerinde İstanbul en sıcak gününü yaşadı. Çekilen görüntülerden anlaşıldığı üzere Ümraniye'de Şerifali Mahallesi Kale Sokak üzerinde bulunan bir elektrik direğindeki kablolar yüksek sıcaklığa dayanamayarak yanmaya başladı.

Durumu fark eden mahalle sakinleri yangın söndürme tüpüyle olaya müdahale etti.

Yangın nedeniyle elektrik kabloları koparak yola düşerken o esnada yoldan geçen kimsenin olmaması ise büyük bir facianın önüne geçti.

Yangın anlarına tanık olan bir vatandaş, "İçerideyken bir anda flaş çaktı. Çat çat sesler geldi. Sonra baktım ki kablo kopmuş alevler içinde. İnsanlara kaçın diye bağırdık. Ondan sonra yangın söndürme tüpü ile müdahale ettik. Sonra da 186'yı aradık" dedi.

Aşure Günü okunacak dua, yapılacak ibadetler nelerdir? Yaşam Bugün iftar saat kaçta, akşam ezanı kaçta okunacak? Yaşam Türkiye'nin en zehirlisi! Kargayı yerken görüntülendi Yaşam Kamyon kasasında twerk yaptı! Yaşam