Altın ve Para Piyasalar Uzmanı İslam Memiş hakkındaki bilgiler

İslam Memiş, özellikle altın ve dolara yatırım yapanların takip ettiği ekonomi yorumcusu. Altın Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'e dair bilgiler merak ediliyor. Peki, İslam Memiş kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

Abone ol

Altın piyasasına dair yorumları ile gündeme gelen İslam Memiş'in kim olduğu merak ediliyor. Hatırı sayılır takipçisi olan Altın ve Para Piyasalar Uzmanı İslam Memiş, çeşitli mecralarda piyasa analizleri yapıyor. Peki, İslam Memiş kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? İşte İslam Memiş hakkındaki bilgiler...

İSLAM MEMİŞ KİMDİR?

Analist, ekonomi yorumcusu ve ekonomi yazarı, altın analizcisi. Altın ve Para Piyasalar Uzmanı İslam Memiş’in İstanbul Bayrampaşa’da “Memiş Döviz A.Ş Kuyumculuk ve Altın Hizmetleri” adında kuyumcu dükkanı vardır.

İslam Memiş, 1980 yılında İstanbul’da doğmuştur. Aslen Orduludur. Erzurum Atatürk Üniversitesi İşletme bölümü mezunudur.

Anadolu Ajansı’nda finans analizleri hazırlayan İslam Memiş’in İstanbul Bayrampaşa’da “Memiş Döviz A.Ş Kuyumculuk ve Altın Hizmetleri” adında kuyumcu dükkânı vardır. İslam Memiş, aynı zamanda çeşitli mecralarda piyasa analizleri yapıyor.

Ticaret Bakanlığı ve Adalet Bakanlığı nezdinde bilirkişilik görevi de devam eden İslam Memiş, evli ve iki çocuk babasıdır.

Kadını sırtından bıçaklayan cani adam tahliye edildi 3. Sayfa Kadıköy depreme dayanıklı mı? Kadıköy deprem risk haritası Yaşam Haluk Levent'ten çok konuşulacak sözler! Kızılay çadırları tartışmasının ardından söyledi Yaşam Kartopu Apartmanı'nın fen işleri sorumlusu Murat Göksel Dalkılıç yakalandı Yaşam