İşe yeni başlayan çırak kuaförün kedisini tekmelerle darp etti!

Antalya'da bir kuaförde işe başlayan çırak, iş yerinin kedisini dakikalarca darp etti. Kedi iç kanama şüphesiyle müşahede altına alındı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Abone ol

Olay, 4 Ekim Çarşamba akşamı Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde erkek kuaföründe yaşandı.

Yeni işe başlayan M.A. (15) ismindeki bir şahıs, kuaförün kedisini dakikalarca tekme yumruk darp etti. Zaman zaman da yumruklar atıp hayvanı yere çarpan M.A., kedide ağır hasar bıraktı.

 Bu sırada kuaförde yardım için gelen bir başka genç, sesleri duyup yukarı çıktığında M.A.’nın kediyi tekmelediğini gördü. Genç adam durumu o sırada iş yerinde olmayan Mantıcı’ya bildirdi.

Veterinerde 72 saat iç kanama şüphesiyle müşahedeye alınan kedinin o anlarını kuaför sahibi Latif Mantıcı güvenlik kamerasından izledi.

“ŞOK GEÇİRDİM”

Olayın halen şokunda olan kuaför Serdar Latif Mantıcı, yaşananları şu sözlerle anlattı:

“Müşterimizin oğlu yardıma gelmişti. Seslerden şüphelenip yukarı çıkmış. O anda kediye çırağın yaptıklarını görünce beni aradı. Güvenlik kamerasını izlediğimde şok geçirdim. İş yerine geldiğimde kedi bitkin haldeydi. Tırnakları kan içindeydi, kafası şişmişti. Neden böyle bir şey yaptığına dair hiçbir şey söylemedi. Gün içinde de kedinin kulağını kuyruğunu çekiştiriyordu. Kedi de onu görünce kaçıyordu. Kedimin hiç zararı yoktu, saatlerce köşede yatar, sessiz ve sakindi. İşine hemen son verdim, mesleki eğitim merkezine kaydını yapmıştım, çıkışını yaptırdım.”

GÜVENLİK KMAERASINDA!

Öte yandan çırağın kediyi darp anları güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, kediyi bacaklarından tutan M.A.’nın defalarca tekmeleyip yumrukladığı, zaman zaman da yere vurduğu görüldü. Kedinin zaman zaman M.A.’nın elinden kaçtığı, ancak tekrar yakalanmasıyla darbın devam ettiği gözlenirken, bir süre sonra da iş yerindeki başka bir gencin sesleri duyup gelmesi ve darp anlarına şahit olması da görüntülere yansıdı.

Yine gıda terörü: Kayısıların üstünde tepindi! Yaşam Türkiye'nin konuştuğu olay adliyede! Taraflar birbirine girdi Magazin Göletin suyu çekildi ağaç dalları gün yüzüne çıktı Yaşam Celal Şengör gözyaşları içinde gençlere tavsiye verdi Yaşam