İlber Ortaylı'dan canl yayında Celal Şengör potu VİDEO İZLE

Ünlü tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı'nın konuk olduğu programda yakın arkadaşı yer bilimci Prof. Dr. Celal Şengör ile ilgili kırdığı pot sosyal medyanın gündemine oturdu. Prof. Dr. Naci Görür'ün Kahramanmaraş depremini daha önceden bilmesini dile getiren Ortaylı, "O bizim Celal'den daha iyidir" dedi.

Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, bir TV programına konuk oldu.

Ortaylı'nın yakın arkadaşı yer bilimci Prof. Dr. Celal Şengör ile ilgili sözleri ortalığı karıştırdı.

"BİZİM CELAL'DEN DAHA İYİDİR"
Programı bitirmeden önce, sunucu, deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür ile birlikte yaptıkları "Sesimi Duyan Var mı?" programını hatırlattı.

PROGRAM BİTTİ SANDI
Naci Görür'ün Kahramanmaraş depremini önceden bildiğini hatırlatan İlber Ortaylı, programın bittiğini sanarak, Celal Şengör'ü kastedip Naci Görür için "O bizim Celal'den daha iyidir." dedi.

SESİNİN DUYULDUĞUNU ANLAMADI
Sunucu, Ortaylı'nın sözü karşısında tebessüm etti. Sesinin duyulduğundan haberi olmayan Ortaylı, sosyal medyanın gündemine oturdu.

Deprem anını bu sözlerle anlattı: Ölmeyi bekledim Yaşam Anne baba için en zor anlar... Enkaz altında kalan çocuklarını umutla bekliyorlar Yaşam Bu kuzu 'anne' diyor | VİDEO Yaşam Üsküdar'da vatandaşın metrobüs çilesi kamerada Yaşam Aras Dağları'nda tipi ve fırtına "kar şelalesi" oluşturdu❄️🌨️ Yaşam Antalyalılar Aralık ayında denizin tadını çıkardı! Yaşam Şile'de dere taştı, yollar göle döndü! O anlar kamerada Yaşam Bolu'da kar keyfi! Şehir beyaz örtüyle kaplandı ❄️ Yaşam İstanbul’da pazar sürprizi! Bazı bölgelerde kar başladı Yaşam İlknur 11 erkekle beraber! 6 kez aldatılan kocası Muhammed karısını geri istiyor 3. Sayfa Öğrencilerin tehlikeli oyunu: Kanlı para Yaşam 2400 yıl önceki ekonomik zorlukları kazıdaki iskeletlerden belirlediler Yaşam