İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 9 günlük bayram tatili mesajı! 30 bin personel güvenliğiniz için sahada

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kurban Bayramı tatili için tüm hazırlıkların tamamlandığını duyurdu. Emniyetli seyahatler için milyonlarca vatandaşı uyaran Bakan Yerlikaya, "30 bin 529 personelimizle yollarımızın güvenliği için gerekli tüm tedbirlerimizi aldık." ifadelerine yer verdi.

Abone ol

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 30 binden fazla personelle yolların güvenliği için tedbirlerin aldığını açıkladı. Vatandaşları uyarırken, güvende hissetmeleri için bilgi de veren Bakan Yerlikaya, "Ekiplerimiz 3 bin 106 saat, havadan trafik denetimlerini gerçekleştirecek." dedi.

İşte Bakan Yerlikaya'nın yaptığı paylaşım; 

9 günlük Kurban Bayramı tatili başlıyor. Bu bayramda da yüz binlerce insanımız baba ocağına, sevdiklerinin yanına gidecek. 30 bin 529 personelimizle yollarımızın güvenliği için gerekli tüm tedbirlerimizi aldık. Ekiplerimiz 3 bin 106 saat, havadan trafik denetimlerini gerçekleştirecek.

Lütfen trafik kurallarına uyalım, dikkatli olalım.

Gözünü Yoldan Ayırma Sevdiklerinin Gözünü Yolda Bırakma...

Tarım ve Orman Bakanlığı, pide talimatı verdiği iddiasını yalanladı Yaşam Azerbaycanlı itfaiyeciden anlamlı hareket! Yaşam Muğla'ya tatilci akını Yaşam Ekmeğin içinden bakın ne çıktı! Yaşam