İbrahim Tatlıses'in kaç tane çocuğu var? İbrahim Tatlıses'in evlilikleri ve çocukları

İbrahim Tatlıses, yedi çocuklu bir ailenin en büyük bireyi olarak dünyaya geldi. İnşaatta şarkı söylerken keşfedilen İbrahim Tatlıses, eşsiz sesi kadar yaptığı evlilikler ve çocukları ile de gündeme gelmeye devam ediyor. Peki, İbrahim Tatlıses'in kaç çocuğu var, kaç kez evlendi? İşte İbrahim Tatlıses'in çocukları ve evlilikleri...

Abone ol

İbrahim Tatlıses, "İmparator" lakabı ile Türk müziğine damgasını vurmuş bir isim. Yoksul bir ailenin çocuğu olan İbrahim Tatlıses, özel hayatı ile sık sık gündeme geliyor. Beş kez evlenen İbrahim Tatlıses'in kaç tane çocuğu var hayatına dair en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte İbrahim Tatlıses'in çocukları ve evlilikleri...

İBRAHİM TATLISES KAÇ KEZ EVLENDİ?

1.evliliği: İbrahim Tatlıses ilk evliliğini Urfa’da Adalet Durak’la yaptı. 1 erkek ve 2 kız çocuğu oldu.
2.evliliği: 1979 yılında Perihan Savaş ile birlikte olmaya başladı. 1983 yılında ayrıldılar. Melek Zübeyde adında kızı var.
3.evliliği: 1983 yılında Derya Tuna ile birlikte olmaya başladı, 18 yıl birlikte oldular. İbrahim (İdo) adında bir oğlu var.
4.evliliği: 27 Eylül 2011 tarihinde Ayşegül Yıldız ile evlendi. Elif Ada (d. 9 Nisan 2013) adında bir kızı oldu. 29 Kasım 2013 tarihinde boşandı.
5. evliliği: 2021 yılında Gülçin Karakaya ile evlenmiştir. 1 Mayıs 2021 tarihinde yayınlanan İbo Show programında Gülçin Karakaya ile evlendiklerini açıkladı.

İBRAHİM TATLISES'İN ÇOCUKLARI

İbrahim Tatlıses'in evlilikleri ve birliktelikleri sonucunda 7 tane çocuğu vardır.

İbrahim ilk evliliğini Urfa'da Adalet Durak ile yaptı. Çiftin iki kız bir erkek olmak üzere üç çocuğu oldu. İlk evliliğinden Ahmet, Gülşen, Gülden adında 3 çocuğu var.

İbrahim Tatlıses'in meşhur olmadan önce evlendiği eşi ve ilk çocukları

İbrahim Tatlıses'in ilk evliliğinden olan çocuklarından Ahmet Tatlı, sanatçının korumalığını yaptığı söyleniyor. 

1979 yılında Kara Yazma filminde tanıştığı Perihan Savaş ile birlikteliği başladı. Savaş'la evliliğinden Melek Zübeyde adında bir kız çocuğu oldu. 1984'te çıkan haberlerde İbrahim Tatlıses'in Perihan Savaş'a şiddet uyguladığı söylendi. Perihan Savaş, "İbrahim Tatlıses tarafından kaçırıldıktan sonra yedi saat boyunca dövüldüğünü ileri sürdü ve ayrıldı.

İbrahim Tatlıses, Perihan Savaş ve kızları Melek Zübeyde

1983 yılında Günah filmini çekerken tanıştığı Derya Tuna'yla ilişkisinden "İdo" (İbrahim) adında bir oğlu oldu. 

İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna

Derya Tuna ile olan 18 yıllık hayat arkadaşlığı Tatlıses'in dansöz Asena ile ilişkisinin ortaya çıkmasından sonra Derya Tuna tarafından bitirildi.

İbrahim Tatlıses ve Asena

İbrahim Tatlıses, 27 Eylül 2011'de Ayşegül Yıldız'la hastanede evlendi. Çiftin nikâhını Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül kıyarken, Fatih Terim de nikâh şahidi oldu. 29 Kasım 2013 tarihinde Ayşegül Yıldız ile boşandı. İbrahim Tatlıses'in Ayşegül Yıldız ile olan evliliğinden Elif Ada isimli bir kızı var.

İbrahim Tatlıses, saldırı sonrasında Ayşegül Yıldız ile hastanede evlendi

Işıl Çıtak'tan evlilik dışı olan kızı 1989 doğumlu Dilan Çıtak, 2013 yılında ortaya çıkmıştır. İbrahim Tatlıses'in uzun süre reddetmesine rağmen yapılan DNA testiyle Dilan'ın babası olduğu doğrulandı.

Uzun süre çocuğu olduğunu reddettiği Dilan Çıtak ile arası düzeldi

2021 yılında Gülçin Karakaya ile evlenmiştir. 1 Mayıs 2021 tarihinde yayınlanan İbo Show programında Gülçin Karakaya ile evlendiklerini açıklayan İbrahim Tatlıses, Hürriyet'ten İsmail Bayrak'a yaptığı açıklamada, “Resmi nikâh yok, bizimki gönül evliliği” demiştir.

İbrahim Tatlıses, son evliliği 43 yaş küçük Gülçin Karakaya ile yaptı.
Fetih Suresi okunuşu, Türkçe meali, anlamı, tefsiri Yaşam Asırlardır süren hüzün: Kerbela olayı nedir? Yaşam Sakarya kıyılarında denize girmek yasaklandı Yaşam Askerlik yerleri açıklandı! MSB askerlik yerleri nasıl, nereden öğrenilir? Yaşam