12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü yazılı ve resimli mesajları

Hemşireler Günü mesajları... 12 - 18 Mayıs Ulusal Hemşireler Haftası olarak kutlanıyor. Önemli vazife yüklenen, sağlık neferleri hemşireleri onurlandırmak için 12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü olarak kabul edilmiştir. İşte bu güne özel hazırlanmış yazılı ve resimli Dünya Hemşireler Günü mesajları...

Abone ol

Dünya Hemşireler Günü, hemşirelerin topluma yaptıkları katkıları onurlandırmak üzere her yıl dünya genelinde 12 Mayıs tarihinde (Florence Nightingale'in doğum günü) kutlanan özel gündür. Pandemi döneminde önemleri daha çok anlaşılan sağlık çalışanları hemşireleri onurlandırmak, bu özel günlerini kutlamak için sizler de Hemşireler Günü mesajları paylaşabilirsiniz. İşte özel, anlamlı, en güzel resimli ve yazılı Hemşireler Günü mesajları 2023...

HEMŞİRELER GÜNÜ MESAJLARI

12 Mayıs dünya hemşireler günü kutlu olsun.

Ebe ve hemşireler günü kutlu olsun. Vatan sizinle gurur duyuyor.

Yaşatmak yaşamaktan güzeldir. Hemşireler Günümüz Kutlu Olsun.

12 Mayıs Dünya Hemşireler günü, sağlık personelimize kutlu ve hayırlı olsun.

Sağlık ordusunun vazgeçilmezleri hemşirelerin hemşireler günü kutlu olsun.

Dünyanın koruyucu melekleri olan Hemşirelerimizin Hemşireler Günü Kutlu Olsun.

Sağlığımızı kazanmamıza yardımcı olan, Tüm Hemşirelerimizin Hemşireler Günü Kutlu Olsun.

Elinin hafifliği yüreğine işleyen vicdan sahibi tüm hemşirelerin hemşireler günü kutlu olsun.

Sağlığın emekçileri beyaz meleklerin ,hemşirelerimizin hemşireler günü kutlu olsun….

Işık, ses, umut olan tüm emekçi hemşirelerimizin hemşirelik haftası kutlu olsun.

Cumhuriyetin fedakar, cefakar ve onurlu tüm hemşirelerinin hemşireler günü kutlu olsun!

Mesleğini aşk ile yapan tüm hemşirelerimizin 12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü kutlu olsun.

Elinin hafifliği yüreğine işlemiş, sevgi, özveri ve sabırla çalışan tüm hemşirelerin, Hemşireler günü kutlu olsun.

HEMŞİRELER GÜNÜ KUTLAMA MESAJLARI

Sabır, hoşgörü, anlayış ve fedakarlıkla sağlık hizmeti sunmaya çalışan tüm ebe hemşire sağlık çalışanlarının “HEMŞİRELER GÜNÜ” kutlu olsun...

12 Mayıs hemşireler günü melek hemşirelere kutlu ve mutlu olsun. Biliyoruz sorunlarınız çığ gibi verdiğiniz hizmet maneviyat dünyaya bedel.

İnsan hayatının kutsallığından ödün vermeden sabır, özveri ile mesleğini icra eden meslektaşlarımın 12-18 Mayıs Hemşireler günü kutlu olsun.

Tüm hemşire ve stajyerlerin HEMŞİRELER GÜNÜ kutlu olsun. Ellerinizden birçok hastanın hayat bulması dileğiyle :))

Halka hizmeti şiar edinmiş, kutsal bir görevi ifa eden; fedakâr, cefakâr hemşirelerimizin Hemşireler günü kutlu olsun…

Yangında, selde, hastalıkta hep yanımızdasın sen, beyaz formalı melek, acılarımızın ilacısın sen. Dünya hemşireler günü kutlu olsun.

Sabır, üstün gayret, özveri ve sevgiyle hizmet veren tüm hemşirelerin, Hemşireler Günü kutlu olsun.

“Her sardığım ve iyileştirdiğim yara, benim için küçük bir madalya olacak “12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü kutlu olsun

7 gün 24 saat kendinden, ailesinden, sevdiklerinden fedakârlık ederek sağlık için yanınızda olan tüm hemşirelerimizin hemşireler günü kutlu olsun.

Ülkemizin her köşesinde, insan hayatının kutsallığından ödün vermeden her koşulda özveriyle mesleğini icra eden tüm hemşirelerimizin Hemşireler Günü kutlu olsun.

Bilgisiyle, yüreğiyle, emeğiyle, özverisiyle çalışan tüm hemşirelerimizin 12 Mayıs Hemşireler Günü’nü kutluyor, sağlık çalışanlarımızın tüm sorunlarının çözüme kavuşmasını temenni ediyorum.

Önce ‘insan’ diyerek her şartta sabır ve fedakârlıkla ve işlerini severek çalışarak topluma hizmet eden bütün hemşirelerimizin Dünya Hemşireler Günü’nü kutluyor, vazifelerinde üstün muvaffakiyetler diliyorum.

Ülkemizin her köşesinde, zor koşullar altında fedakârca çalışarak görev yapan, insan yaşamına dokunan; koruyucu ve tedavi edici sağlık hizmetlerinde önemli görevler üstlenen hemşirelerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Ülkemizin en ücra yerlerinde dahi, hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan görev yapan, fedakar, cefakar, özverili ve yüreği insan sevgilisiyle dolu ebe ve hemşirelerimizin; “HEMŞİRELER GÜNÜ “nü yürekten kutlar, saygılar sunarım…

Ülkemizin her köşesinde insan hayatının kutsallığından ödün vermeksizin sonsuz sabır, her türlü özveri, gayret ve sevgi ile mesleğini icra etmeye çalışan, değerli Hemşirelerimizin Hemşireler Gününü kutlar, meslek hayatlarında başarılar dilerim.

Büyük bir özveri ve fedakârlıkla yaptıkları mesleklerinin ne denli önemli olduğunun bilincinde olan ve mesleklerini her türlü zor koşullarda dahi büyük bir özveriyle icra eden tüm hemşirelerimizin Hemşireler Günü’nü kutlar, başarılarının devamını dilerim.

Hastaların 7/24 derdine derman olmakla uğraşan, hastane personelleri içinde olmazsa olmaz bir statüye sahip olan bu mesleğin bir parçası olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Tüm hemşirelerin ve hemşire adayı meslektaşlarımın 12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü kutlu olsun.

Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekattır? Yaşam Cuma namazı saat kaçta? 12 Mayıs il il cuma namazı vakti Yaşam Ayetli, hadisli, dualı, anlamlı, farklı, özgün, yeni yazılı ve resimli cuma mesajları Yaşam 12 Mayıs 2023 Cuma hutbesi yayınlandı Yaşam