Resimli Hoş Geldin Ramazan mesajlar

Hayırlı Ramazanlar! On bir ayın sultanı Ramazan ayına bu akşam teravih namazı ile girmiş olacağız. Vatandaşlar, sevdiklerine "Hayırlı Ramazanlar" "Hoş Geldin Ya Ramazan" mesajları atmak için arayışına başladı. İşte sizler için hazırladığımız resimli Ramazan mesajları, ayetli, hadisli, dualı yazılı Ramazan mesajları 2023...

Abone ol

Hoş Geldin Ya Şehri Ramazan! Rahmet ve mağfiret ayı Ramazan ayı, bu akşam teravih namazı ile başlıyor. Oruç ibadetini yerine getireceğimiz, dayanışma, merhamet duygularının ön planda olacağı mübarek ayın gelişini kutlama mesajları araştırılıyor. On bir ayın sultanı Ramazan ayını tebrik için "Hayırlı Ramazanlar" "Hoş Geldin Ramazan" mesajları hazırladık. İşte resimli ve yazılı Hayırlı Ramazanlar mesajları...

HOŞ GELDİN RAMAZAN MESAJLARI

Ramazan Ayının bereketi hanenize hoşgörüsü gönüllerinize sabrı ruhunuza dolsun. Hoş geldin on bir ayın sultanı Ya Şehri Ramazan.

Tuttuğumuz oruçları ve dualarımızı kabul eyle Allah’ım. Hoş geldin ya Şehri Ramazan.

Mübarek Ramazan ayı kalbini O’nun yoluna koymayı, ellerini daim O’nun dergahına açmaya vesile olsun.

Mübarek Ramazan ayı, kalbine önce bulut olsun yağmak için. Sonra yağmur olsun ilahi sevgiyi yeşertmek için. Ramazan ayınız mübarek olsun.

Hoş geldin Ramazan! Bu mübarek ayın, tüm dünya için huzur, barış ve kardeşlik getirmesini diliyorum.

Ramazan ayı boyunca sevgi, saygı ve hoşgörüyle dolu güzel günler geçirmeniz dileğiyle hoş geldin Ramazan!

Hoş geldin Ramazan! Bu mübarek ay boyunca sevgi, hoşgörü ve dayanışmanın hüküm sürmesi dileğiyle.

Hoş geldin Ramazan! Bu ay boyunca sevdiklerinizle birlikte nice güzel anılar biriktirip, kalplerinizin huzur içinde olmasını diliyorum.

Ramazan ayının başlangıcında, tüm dualarınızın kabul olması, sevdiklerinizle birlikte güzel anılar biriktirmeniz ve kalplerinizin huzur içinde olması dileğiyle hoş geldin Ramazan!

Hoş geldin Ramazan! Bu mübarek ayda sevdiklerinizle birlikte güzel anılar biriktirip, manevi olarak güçlenmeniz dileğiyle.

HAYIRLI RAMAZANLAR MESAJLARI

Peygamberimiz(S.A.V.) Bir hadis-i şerifinde ise şöyle buyurmaktadır: “Kim bir oruçluyu iftar ettirirse, oruçlu kadar sevap kazanır. Oruçlunun sevabından da hiçbir şey eksilmez.” (Tirmizî, Savm 82)

Ramazanın bereketiyle dolu bir ayda, tüm dualarınızın kabul olmasını ve sevdiklerinizle birlikte güzel anılar biriktirmenizi dilerim.

En ışıltılı bakışların gözlerinde, en tatlı sözlerin kulaklarında, tüm mutlulukların avuçlarında ve en sonsuz sevgilerin gönlünce yaşayacağı Ramazan Ayı geçirmenizi dilerim.

Binlerce çiçek var, ama gül başka. Milyonlarca insan var, ama dost başka. Milyarlarca Ay var, ama bu ay başka, Ramazan ayının gelişi sizlere ve sevdiklerinize mutluluklar getirsin.

Ramazan ayının başlangıcında, dualarınızın kabul olması, kalbinizdeki tüm kötülüklerin temizlenmesi ve en güzel günlerin sizinle olması dileğiyle.

Oruç, can gözünün açılması için bedenleri kör eder. Hayırlı Ramazanlar.

Ramazan ayının başlangıcında, tüm dualarınızın kabul olmasını ve kalplerinizin huzur içinde olmasını dilerim. Hayırlı Ramazanlar!

EN GÜZEL RAMAZAN SÖZLERİ

Ramazan ayı, insanın kendisini keşfettiği, manevi yönünü güçlendirdiği bir aydır.

Ramazan ayında oruç tutmak, insanın hem bedenen hem de ruhen arınmasını sağlar.

Ramazan ayı, insanın kendini yeniden doğduğu bir aydır. Geçmişte yaptığımız hataları affetmek ve yeniden doğuşa hazırlanmak için fırsat sunar.



Ramazan ayında tutulan oruç, insanın sabrını, iradesini ve azmini güçlendirir.

Ramazan ayı, insanların birbirleriyle daha fazla dayanışma içinde olmasını sağlar. Paylaşma ve yardımlaşma duyguları artar.

Ramazan ayı, insanların manevi yönlerini güçlendirmek için bir fırsat sunar. Dua etmek, ibadet etmek ve manevi açıdan gelişmek için önemli bir aydır.



Ramazan ayı, insanların Allah’a daha yakın olması için bir fırsat sunar. Duaların kabul olduğu bir aydır.

Ramazan ayında insanlar, hem bedensel hem de ruhsal olarak kendilerini yenilerler ve daha güçlü bir şekilde hayatlarına devam ederler.

Ramazan ayı, insanların nefislerini kontrol etmeleri için bir fırsat sunar. Kendini aşma ve kendine hakim olma konusunda insanları güçlendirir.

Ramazan ayı, insanların hem maddi hem de manevi yönden kendilerini sınadığı bir aydır. Bu nedenle insanların hayatlarında önemli bir yere sahiptir.

Dünyada içme suyuna erişim zorlaşıyor Yaşam İstanbul genelinde su kesintisi mi yaşanacak? Yaşam İstanbul’da ulaşıma Ramazan düzenlemesi Yaşam İstanbul'un deprem uyarı sistemi iptal! 3,5 geçti, sistem onarılmadı Yaşam