Hayırlı Cumalar mesajı: Resimli, kısa, uzun cuma mesajları

Hayırlı Cumalar! Mübarek cuma günü geldi ve cuma namazı için hazırlıklar başladı. Vatandaşlar, namaz öncesinde annesine, babasına, eşine, akrabasına, dostuna göndermek için hayırlı cuma mesajları araştırıyor. Sizler için yazılı ve resimli en güncel, en yeni cuma mesajları hazırladık.

Abone ol

Hayırlı Cumalar mesajı, günün en çok aranılan konusu. Cuma günü, İslam aleminde önemli bir gündür. Haftalık bayram olarak kabul edilen bu günde "cuma mesajları" sevdiklerine göndermek isteniyor. İşte sizler için derlediğimiz resimli, yazılı, farklı, güncel hayırlı cumalar mesajları...

HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI

Cuması aşk olanın aşkı baki olsun. Hayırlı Cumalar.

Dua denizinde İslam gemisinde Resülullah gibi bir kaptanla Kuran-ı Kerim pusulasıyla cennet sahilinde buluşmak ümidiyle. Cumanız mübarek olsun.

Gönüller duada birleşince Cumalar güzelleşir. Cumanız hayırlı olsun.

Bugün rahmet, bugün bereket, bugün şefaat, bugün himmet bugün günlerin efendisi. Cumanız mübarek olsun…

Cumanın hürmetine içimizden geçenlere. Amin. Hayırlı Cumalar…

Sevdikleriniz yanınızda dünyanız barış dolu olsun. Allah’ın selamı üzerinize olsun. Hayırlı Cumalar dilerim.

Cumanız aşk ile dolsun. Hayırlı Cumalar…

Ey Rabbim dinimizden dolayı bizi zillete düşürmeye çaba sarf edenlere fırsat verme. Bizleri İslam’ın yolundan ayırma. Hayırlı Cumalar.

Yeni güne bismillah Cumaya kavuşturan Rabbime şükürler olsun…

Yükü sevgi, özü saygı, gücü barış, süsü hoşgörü olan mübarek dinimizin seçtiği haftanın özel günü olan Cumanızı kutlarım.

Cumanız mübarek dualarınız kabul olsun. Hayırlı Cumalar…

Güneşin pembeliği ile doğan, saflığıyla süzülen, herkese nasip olmayan mutluluk denen o en güzel duygu sizle olsun. Hayırlı Cumalar dilerim.
Allah yolundan ayrılmayalım ne kadar sabrınızı zorlasalar da karşılarında gene sabır bulacaklardır hayırlı Cumalar.

Ey rabbim! Gözlerimden sevgiyle bakan ışıkları eksik etme, hayırları görmeyi ve her yaratılanı senden dolayı sevmeyi nasip et! Hayırlı Cumalar.

Allah’ın nuruyla, ümmetini selamlayan gül yüzlü nur Peygamberin (sav) şefaati üzerinize olsun. Hayırlı Cumalar.

Allah’ım; bizleri rahmetinin o engin lütfuyla bağışla, bize merhamet et. Bize hidayet ver ve sırat-ı müstakimden ayırma. Hayırlı Cumalar.

Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur’an-ı Kerim’i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap Hayırlı Cumalar.

Bütün kapıların anahtarlarını kendinde bulunduran Allah’ım. Hakkımızda en hayırlı kapıyı aç. Hayırlı cumalar dilerim.

İlahi yarabbi son nefesimde kendime malik sozlersitesi.com olmadığım zaman bu duamı sana emanet ederim. Allah cumamızı ve ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah.

Rabbim sen kalbi kırıkların sığınağı, yolda kalmışların yoldaşı, sen yalnızlığıma arkadaş olan ve tüm gönüllerin dert ortağısın. Beni benden uzağa at, senden uzağa atma. Cumanız mübarek olsun.

Ne muhtacına muhtaç olayım, ne de muhtacının başına taç olayım. Muhtaç eyleme ya rab! Muhtaç olacaksam bir sana muhtaç olayım. Hayırlı nurlu cumalar.

Zabıtadan kaçtı, başkana yakalandı Yaşam Cuma namazı saat kaçta? 23 Haziran Diyanete göre il il cuma namazı saatleri Yaşam Cuma hutbesi yayınlandı: 23 Haziran Cuma hutbesi konusu nedir? Yaşam Ayetli, hadisli, dualı, en güzel hayırlı Cuma mesajları ile mesajlaşın! Yaşam