Halil Konakçı kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi camide görev yapıyor?

Halil Konakçı, yaptığı açıklamalar ile gündeme gelmeye devam ediyor. Sosyal medyada Hatay ile ilgili yaptığı son açıklama sonrasında Diyanet hakkında inceleme başlattı. Peki, Halil Konakçı kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

Abone ol

Halil Konakçı, Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı olarak imam-hatip görevini sürdürüyor. Halil Konakçı, daha çok yaptığı açıklamalar ile gündeme geliyor ve Halil Konakçı kimdir, kaç yaşında, nereli araştırılıyor. Peki, İbrahim Halil Konakçı nerede, hangi camide görev yapıyor?

HALİL KONAKÇI KİMDİR?

Halil Konakçı, 1980 İzmir Eşrefpaşa doğumlu. Öğrenimine İzmir'de başlayan Konakçı, liseden mezun olduktan sonra İlahiyat Fakültesini kazandı. Mezun olduktan sonra kısa bir süre müezzenlik yapan Konakçı, Ankara Melike Hatun Camisi'nde imam olarak görev yapmaya başladı.

HALİL KONAKÇI NEREDEN, HANGİ CAMİİDE GÖREV YAPIYOR?

Halil Konakçı 2022 yılında belirtilen bilgiye göre Ankara Melike Hatun Camii İmamı olarak görev yapmaktadır. Ayrıca Bursa Mihraplı Camisi’nde de vaaz vermiştir. Ayrıca İstanbul Pendik Ulu Çınar Camiisinde de vaaz veren Halil Konakçı, başka illere de vaaz vermek için seyahat halindedir.

HALİL KONAKÇI SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Resmi instagram hesabını @halil.konakci kullanıcı ismi ile kullanıyor. Talebeleri tarafından yönetildiği söyleyen instagram hesabında şu an 1.6 milyon civarında takipçisi bulunmakta.

Ayrıca @HalilKONAKCI kullanıcı ismi ile bir de youtube video kanalı bulunan Konakçı’nın youtube video kanalında ki abone sayısı ise 634 bin civarındadır.

Resmi twitter hesabı ise @halil_konakci‘dır. Twitter hesabında ki takipçi sayısı ise 462 bin.

Kültür Bakanlığı 86 sözleşmeli personel alımı yapacak! Yaşam BluTV ve GAİN zam yaptı! İşte güncel dijital aylık abonelik ücretleri Yaşam Kedi dostu imam bir kez daha gündemde Yaşam Radar cezası alanlar dikkat! Yargıdan emsal karar çıktı: Hız sınırını aştı ancak... Yaşam