Gelinin mehir isteği duyanları şoke etti! Damadın çaresiz gülümsemesi kamerada

Bir gelinin damattan, mehir isteği olarak 3 kilogram gümüş (yaklaşık 60 bin TL) istediği anlar sosyal medyada gündem oldu. Bu istek karşısında şaşıran damat, başını sallayarak onayladı.

Abone ol

Sosyal medya bir gelin mehir isteği olarak "Biz 3 kilogram daha gümüş istiyoruz." dediği anları konuşuyor.

 

"ONU MECBUR ALMAK ZORUNDA"

Bunu duyan bir kişi şaşkınlıkla "Kaç kilo?" diye sordu. Ardından "Adam verebilecek mi?" diye soran kişiye, arka plandaki bir başka kişi "Onu mecbur almak zorunda." şeklinde yanıt verdi.

"ŞU AN DEĞİL AMA İLERİ DÖNEMDE ALABİLİR"

Ardından gelin "Şu an değil ama ileri dönemde alabilir." derken, bir kişi de "Seneler için de geçerli, sonra verebilir." diye konuştu.

Damat bu konuşmalar karşısında sessizliğini koruyarak, kabul ettiği anlamında kafa sallamakla yetindi.

MEHİR NEDİR

Mehir, mehr veya mihr İslam hukukunda erkeğin evlenirken kadına verdiği veya vermeyi taahhüt ettiği para, mal veya menfaat hediyesidir. Mehir, kadının mal varlığına dâhil olur ve üzerinde dilediği tasarrufta bulunabilir.

Su satan yaşlı adamın sevinci kamerada Yaşam Bolu Dağı'nda trafik neredeyse durdu! TIR sürücüsü isyanda: Yürüyerek daha hızlı gidiyorum Yaşam Mezar manzarası için birbirlerine girdiler! 1 kişi fenalaştı Yaşam Kalem Suresi Arapça okunuşu, Türkçe meali, fazileti ve tefsiri Yaşam