Fotokapana yakalanan ayının serinleme keyfi viral oldu

Fotokapanlara yakalanan ayılara bir yenisi de Elazığ'da eklendi. Ancak bu kez ayı ne bahçeye dalıyor ne de evlere girmeye çalışıyordu. Sıcaktan bunalan ayının serinlemek için sıvatın içine girmesi izleyenleri gülümsetti.

Abone ol

Anadolu'da açlıktan şehir merkezine inen, evlere giren hatta hayvanlara saldıran ayıların görüntüleri çoğalmıştı. Ancak bu kez fotokapana yakalanan aynın sempatik halleri gündem oldu.

Elazığ'da serinlemek isteyen ayı sıvata girdi

Elazığ'da bir boz ayının su içtiği sıvatta serinlemeye çalışması fotokapana yansıdı.

Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Elazığ Şubesi, hava sıcaklığının zaman zaman 40 dereceyi bulduğu kentte, yaban hayvanlarının su ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kırsal alanlara sıvatlar yerleştirdi.

Karakoçan kırsalına yerleştirilen sıvattan su içen bir boz ayının daha sonra sıvatın içine girerek serinlemesi bölgedeki fotokapan tarafından görüntülendi.

Anahtarı evde unutunca kedilerine kapıyı açtırdılar! O anlar kamerada Yaşam İstanbul'da sahil zamanı Yaşam Kafirun Suresi Arapça yazılışı, Türkçe meali, tefsiri, faziletleri Yaşam Camideki fotoğraflara tepki yağmıştı! Yönetmen ve model için istenen ceza belli oldu Yaşam