EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER ŞUBAT 2024: Evde bakım maaşı yattı mı, ayın kaçında yatacak, ne kadar?

Evde bakım maaşı yatan iller merak ediliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan evde bakım maaşı ödemesi, her ay düzenli olarak hesaplara yatırılıyor. Peki, 2024 Şubat evde bakım maaşı yattı mı, ne zaman yatacak, ne kadar?

Abone ol

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahiplerine evde bakım maaşı aylık olarak yatırılıyor. Bu sosyal yardımdan faydalanan vatandaşlar, şubat evde bakım maaşı yatan iller hangileri araştırmaya başladı. Peki, evde bakım maaşı nasıl sorgulanır, ne zaman yatacak, zam geldi mi?

EVDE BAKIM MAAŞI NE ZAMAN YATACAK?

Evde bakım maaşı yatan iller için gözler Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında. Fakat şu ana kadar 2024 Şubat ayı evde bakım ödemesi için bakanlıktan bir açıklama gelmedi. Evde bakım maaşı ödemeleri genelde ayın 15-31'i arasında yapılıyor.

EVDE BAKIM MAAŞI NE KADAR, ZAM GELDİ Mİ?

Şubat ayında evde bakım maaşı zamlı olarak ödenecek. Memur maaşlarına yapılan zam sonrasında bakanlıktan konuya dair açıklama geldi. Ödemeler 7 bin 609 TL olarak hesaplara yatırılacak.

EVDE BAKIM MAAŞI E-DEVLETTEN SORGULAMA

Evde bakım maaşı ödemeleri, e-devletten sorgulanabiliyor. TC kimlik numarası ve şifreniz ile giriş yaptıktan sonra "Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama" ile evde bakım maaşı sorgulaması yapabilirsiniz.

EVDE BAKIM MAAŞI SORGULAMA

Evde bakım aylığı SMS ile de sorgulanıyor. BAKIYE yazıp, 4747’e SMS atarak sorgulama işlemi gerçekleştiriliyor.

L'Impératrice PSM Loves Summer By %100 Müzik Serisinin Açılışını Yapıyor! Kültür-Sanat Emekli Orgeneral Saldıray Berk hayatını kaybetti Gündem Berat Kandili ne zaman, hangi gün 2024? Berat Kandili önemi nedir? Berat Kandilinde neler yapılır? Yaşam Hatay'da deprem mi oldu, kaç şiddetinde, ne zaman? Yaşam