En yeni, anlamlı resimli cuma mesajları - Ayetli, hadisli, bayraklı, farklı Cuma mesajları

Cuma mesajları sizler için haberimizde. Müslüman dünyası için en önemli günlerde birisi olarak kabul edilen bugünün coşkusunu haberimizde bulunan resimli Cuma mesajlarından bir tanesini sevdiklerinize göndererek onunla birlikte yaşayın. İşte en güzel, en yeni resimli cuma mesajları ve ayetli, hadisli, bayraklı, anlamlı ve farklı cuma mesajları...

Abone ol

Hayırlı Cumalar! Bir cuma gününe daha eriştik. Cuma, Müslümanların haftalık bayramıdır. Bu bayram gününde sevdiklerinize en güzel cuma mesajları ile mübarek günde güzel duygular yaşatabilirsiniz. Bu mübarek günü sevdikleriyle paylaşmak isteyen vatandaşlarımız için SMS, WhatsApp, Facebook ve Twitter üzerinden gönderebilecekleri en güzel Cuma mesajları, en anlamlı Cuma mesajları ve resimli Cuma mesajlarını derledik. İşte en güzel, en yeni, anlamlı, farklı resimli cuma mesajları...

EN GÜZEL CUMA MESAJLARI 2023

Tüm din kardeşlerimin cuması mübarek olsun ALLAH herkese şifa versin en güzel gününüz gülümsemelerle bitsin iyi günler

Kalbimiz imana, gönlümüz İslama, dilimiz Kur'an'a, kulağımız ezana, gözümüz nura, evimiz huzurlu ve neşeli olsun. Amin. Hayırlı Cumalar.

Ey rabbim! İstemeden verdiklerine bakınca istediklerimizi vereceğine inanarak; duasını beklediğimizi hayırlara ulaştırmamanı diliyorum.

Ya Rabbim! Bu mübarek cuma günün yüzü suyu hürmetine biz aciz kulların ne derdi varsa, ne sıkıntısı varsa; dertlilere deva, hastalara şifa, borçlu kullarına edalar nasip et Ya Rabbim. Biz kulların dualarını kabul et. Amin. Hayırlı nurlu cumalar.

Ya Rabbi! Sana açılan elleri, sana yönelen gönülleri, sana bükülen boyunları, sana yalvaran dilleri, ne olur boş çevirme, amin. Hayırlı nurlu cumalar.

Allah'ın nuruyla, ümmetini selamlayan gül yüzlü nur Peygamberin (sav) şefaati üzerinize olsun. Hayırlı Cumalar.

ALLAH’ım! Bizleri rahmetinin o engin lütfuyla bağışla, bize merhamet et. Bize hidayet ver ve sırat-ı müstakimden ayırma. Hayırlı Cumalar.

Ey Rabbimiz! Bu gün edeceğimiz dualarımızı kabul et ve bizi Makam-ı Mahmud'a komşu olmaya mazhar olanlardan eyle. Hayırlı Cumalar.

Ya Rabbi! Sesimizi duyansın, hallerimizi bilensin. Açtık gönlümüzü sana, sen imdat eyle, sen affeyle, sen yollarımızı hayır eyle.

Melekler daima duacınız olsun. Yüreğiniz ferah, ilhamınız bol olsun. Sevgili peygamberimiz, şefaatçimiz olsun. Cumamız mübarek olsun.

Ya Rabbi! Gönlümün tesbihine umut boncukları dizdim tane tane. Her bir çekişte “AF” diyerek sığındım rahmetine. Hayırlı Cumalar.

Cuma günleri, duanın kabul olacağı bir an vardır. Cumanın gündüzü, gecesinden daha kıymetlidir Allah Cumamızı ve ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah.

Sıkıntılardan uzak, huzurun gölgesinde geçireceğiniz günlerin, hayatınıza yayılması, kazançlarınızın bol ve bereketli, sevinçlerinizin daim olması dileğiyle. Cumanız mübarek dualarınız kabul olsun.

Güzel bir gün doğdu bugün. Bizim kendimizi tazelememiz için bir fırsat daha geldi ayağımıza. Haydi, ey Müslümanlar, Cuma Namazına iştirak edelim. Allah’ın huzurunda eğilelim. Cuma’mız Mübarek Olsun.

Müslümanlar olarak Cuma namazına akın edelim. Temizlenelim, günahlarımızdan arınalım. Âlem-i İslam’ın geçirmiş olduğu bu zor günlerde birbirimize sımsıkı sarılalım. Cuma’mız Mübarek Olsun.

Hazret-i Muhammed (s.a.v)’ın Allah’ın Habibinin, bizlere ilettiği gibi farz olan Cuma namazına gidelim. Cumamız hayırlı ve bereketli olsun.

Allah’ın huzuruna çıkalım ey Müminler. Günahlarımızdan arınmak için ayağımıza gelen fırsatı tepmeyelim. Camilere akın edelim. Cümlemizin Cuma’sı mübarek olsun.

Bu dua hepimiz için kardeşler. Bu güzel Cuma gününü boş ( malayani ) işlerle geçirmek yerine Allah’ın huzuruna çıkarak değerlendirelim. Şüphesiz ki Allah onun için açılan elleri geri çevirmez. Cuma’mız Hayırlara Vesile Olsun.

İslam Âleminin zor günler geçirdiği bu zamanlarda bütün benliğimizle Allah-u Teâla’ya el açalım ve af dileyelim. Af dilemek için bereketli günlerden olan Cuma gününü boş şeylerle geçirmeyelim. Cuma’mız Mübarek Olsun.

Allah’ım; bizleri rahmetinin o engin lütfuyla bağışla, bize merhamet et. Bize hidayet ver ve sırat-ı müstakimden ayırma. Hayırlı Cumalar…

Ya Rabbi; sana açılan elleri, sana yönelen gönülleri, sana bükülen boyunları, sana yalvaran dilleri, ne olur boş çevirme… Hayırlı cumalar…

Ya Rabbim; bu mübarek cuma günün yüzü suyu hürmetine biz aciz kulların ne derdi varsa, ne sıkıntısı varsa; dertlilere deva, hastalara şifa, borçlu kullarına edalar nasip et Ya Rabbim. Biz kulların dualarını kabul et… Hayırlı nurlu cumalar…

Ey rabbim; istemeden verdiklerine bakınca istediklerimizi vereceğine inanarak; duasını beklediğimizi hayırlara ulaştırmamanı diliyorum. Hayırlı cumalar…

Kalbimiz iman ile gönlümüz İslam ile dilimiz Kur’an ile kulağımız ezan ile gözümüz nur ile dolsun… Evimiz huzurlu ve neşeli olsun. Hayırlı Cumalar…

Tüm din kardeşlerimin Cuması mübarek olsun… Allah(c.c) herkese şifa versin, bu güzel gününüz gülümsemelerle bitsin inşallah(c.c)…

Bu dünya fani sakın güvenme, giden gelmez, gelen durmaz, Allah (c.c) sevgisi gönülden çıkmaz, gönlünüz iman mekanınız cennet olsun, hayırlı Cumalar…

Cuma günü duaların kabul edildiği zaman hakkında bilginiz var mı… O vakit, imamın minbere oturduğu andan namazın kılındığı zamana kadar olan süre içindedir. Dualarınız kabul olsun… Hayırlı Cumalar…

AYETLİ CUMA MESAJLARI

Onlar, Sırf Rab’lerinin rızasını kazanmak için sabreder, namazı tam gerektiği şekilde kılarlar. Kendilerini ihsan ettiğimiz rızıklardan gerek gizli, gerek açık bir tarzda bağışta bulunur ve kötülüğe iyilikle mukabele ederler. İşte Onlardır dünya diyarının güzel akibetini kazananlar. (RA’D 22) Cumanız Mübarek Olsun! selam ve dua ile…!

Bilerek Hakkı Batıla karıştırmayın. Hakkı gizlemeyin. (BAKARA – 42) Cumanız Mübarek Olsun…Selam ve Dua ile..!

Ey iman Edenler Allah’ı çokça zikredin. (AHZAB – 41) Hayırlı Cumalar..!

Her nefis ölümü tadacaktır. Sizi musibet ve nimetlerle deneriz. Sonunda bize döneceksiniz. (ENBİYA – 35) Cumanız Mübarek Olsun..!

Onlar ki Rab’lerine secdeler ve kıyamlar yaparak (Namaz kılarak) geceyi geçirirler. (Furkan – 64) Hayırlı Cumalar.

Sakın dünya hayatı sizi aldatmasın. O aldatıcı şeytan da, Allah hakkında sizi aldatmasın. (Lokman – 33) Cumanız Mübarek Olsun…Selam ve Dua ile..!

Ey iman Edenler! Sabır ve Namaz / Dua ile Allah’tan dua isteyin. Şüphesiz Allah sabredenler ile beraberdir. (Bakara – 153) Cumanız Mübarek Olsun…Selam ve Dua ile..!

Anız ateşi yaktı, bayıldı, alevlerin arasında öldü 3. Sayfa 6 Ekim 2023 İstanbul’un Kurtuluşunun 100. yıldönümü kutlama mesajları Yaşam Depremzedelere kredi desteği Resmi Gazete'de Ekonomi Cuma hutbesi 6 Ekim 2023: Bu haftaki hutbenin konusu Camiler! Yaşam