Emekli ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu mu? 2024 Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak?

Emekli bayram ikramiyesi, yaklaşan Kurban Bayramı tarihi nedeniyle merak ediliyor. Binlerce emekli, gözlerini Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan gelecek habere dikti. Emekli ikramiyesi genelde bayram öncesi hesaplara yatırılıyor. Peki, emekli ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu mu, ne zaman yatacak?

Abone ol

Kurban Bayramı, 2024'te 16 Haziran Pazar günü başlıyor. Bayram ikramiyesi, Ramazan ve Kurban Bayramı'nda verildiği için bayrama günler kala emekli ikramiyesi ödeme tarihleri araştırılıyor. Emekli vatandaşlar, Bakan Işıkhan'ın ikramiyeler bayram öncesinde hesaplara yatacak açıklaması sonrasında kesin tarihi beklemeye başladı. Peki, emekli bayram ikramiyesi ödeme tarihleri açıklandı mı, ne zaman yatacak? İşte detaylar...

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN ÖDENECEK?

Emekli ikramiyesi ne zaman hesaplara yatacak konusunda resmi açıklama gelmedi. 10 Nisan'da başlayan Ramazan Bayramı öncesinde 2-5 Nisan arasında emekli ikramiyesi ödemesi yapılmıştı. Aynı şekilde 16 Haziran'da başlayacak Kurban Bayramı ikramiyelerinin de bayram öncesindeki haftada ödeneceği tahmin ediliyor. Ayrıca emekli maaşı ile ikramiyenin birlikte yatırılacağı da ihtimaller dahilinde. 

SKK, BAĞKUR, EMEKLİ SANDIĞI BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDEME TARİHLERİ

Emekliler aylık ödemelerini tahsisat numarasına göre alıyor. Bayram ikramiyesi ödemeleri de geçtiğimiz seneler de aynı şekilde tahsisat numarasına göre ödendi.

4A, 4B, 4C emeklileri, ikramiye ödemelerini emekli maaşlarını aldıkları bankalar aracılığıyla alabilecek. 

EMEKLİ İKRAMİYESİ 3 BİN LİRAYA ÇIKARILDI!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan emeklilerin bayram ikramiyesinin yüzde 50 artışla 3 bin lira olacağını açıklamıştı. Emeklilerin bayram ikramiyesini 2 bin TL’den 3 bin TL’ye çıkaran kanun Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Bugün İstanbul baraj doluluk oranı ne kadar oldu? Yaşam Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısı Yaşam Akdeniz'de korkutan deprem: Nerede, ne zaman, kaç büyüklüğünde? Yaşam Testere ile bacağını kesti, kan kaybından öldü Yaşam